SEAT Arona

  • Zakelijke lease v.a.
    € 487 p.m.
  • Privé lease v.a.
    € 369 p.m.
  • Rijklaar
    € 24.990

De SEAT Arona: een compacte, dynamische SUV

Maak kennis met de SEAT Arona: de compacte SUV die dynamisch, robuust en klaar is voor fun. Deze veelzijdige SUV combineert het beste van twee werelden en is geschikt voor elke uitdaging. Met zijn uitgesproken design, innovatieve interieur en nieuwste technologie is dit dé auto voor de avontuurlijke en kleurrijke rijder. Waar u ook heen wilt of wat u ook van plan bent, de compacte SEAT Arona staat voor u klaar.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Arona 1

Exterieur van de SEAT Arona

De SEAT Arona is een compacte SUV die perfect geschikt is als gezinsauto. De Arona comineert het beste van beide werelden: de sensaties van een compacte hatchback en de ruimte en het gebruiksgemak van een gezinsauto. Het exterieur van de Arona is geïnspireerd op de middelgrote SUV van SEAT, de Ateca, en deelt diverse features met deze auto. Het robuuste front van de Arona heeft een driedimensionale vormgeving die uitgesproken, maar niet agressief is. Dit geeft de auto een krachtige uitstraling zonder intimiderend te zijn. Bovendien heeft de Arona standaard LED-verlichting en is Full-LED als optie verkrijgbaar. De plaatsing van de kentekenplaat op de achterklep zorgt voor een extra robuust design van de achterbumper en geeft de Arona optisch nóg meer hoogte. De stoere details van de Arona, zoals de grote wielen met 17 of 18 inch velgen en wielkasten, donkergekleurde rubberen skirts, dakrails en aluminiumkleurige inserts in de bumpers, versterken het sterke karakter van de auto. Met al deze features en details onderscheidt de SEAT Arona zich van andere compacte SUV's op de markt.

Offerte aanvragen

SEAT Arona 2

Interieur van de SEAT Arona

Ook het interieur van de Arona is uitgesproken expressief. Horizontale lijnen benadrukken het ruimtelijke gevoel. De middenconsole is hoog geplaatst en knoppen, schakelaars en displayscherm van 8,2 inch (optioneel 9,2 inch) zijn zodanig gepositioneerd dat de bestuurder nauwelijks nog zijn ogen van de weg hoeft te halen.
Daarbij zijn alle instrumenten naar de rijder gericht. Een Digital Cockpit met 10,25 inch display geeft bovendien extra overzicht en een moderne uitstraling. Het interieur van de Arona valt ook op door het specifieke kleur- en materiaalgebruik. Er worden verschillende kleuren gebruikt voor de bekleding van het dak en de stijlen en voor het gedeelte daaronder. De middenconsole kan eventueel in lakkleur worden uitgevoerd.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Arona 3 - interieur

Rijervaring en prestaties van de SEAT Arona

De SEAT Arona biedt een uitstekende rijervaring en is geschikt voor allerlei soorten wegen en omstandigheden. Dankzij de hoge zitpositie heb je een goed overzicht op de weg. Bovendien is de Arona voorzien van geavanceerde technologieën zoals adaptieve cruise control en Lane Assist, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het rijden. De Arona biedt een goede balans tussen comfort en sportiviteit. De auto heeft een strakke wegligging en reageert snel op stuurbewegingen. De motorprestaties zijn ook uitstekend, zowel bij de benzinemotoren als de dieselvariant. Daarnaast is het interieur van de Arona goed geïsoleerd, wat zorgt voor een rustige en comfortabele rijervaring.

Offerte aanvragen

Specificaties van de SEAT Arona

De specificaties van de SEAT Arona zijn uitgebreid en bieden voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende motoren beschikbaar, variërend tussen een handgeschakelde motor die 95 pk biedt en een DSG-automaat die 110 pk levert. De Arona heeft een lengte van 4,14 meter en is daarmee compact genoeg om gemakkelijk te manoeuvreren in de stad, terwijl de bagageruimte van minimaal 400 liter nog steeds voldoende ruimte biedt voor dagelijks gebruik en weekendtrips.
Het interieur van de Arona is ruim en biedt genoeg zitruimte voor vijf personen. Er zijn verschillende opties beschikbaar om het interieur aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, zoals de kleur van de bekleding en de afwerking van de middenconsole. De Arona is bovendien voorzien van de nieuwste technologie, zoals Full Link om uw smartphone te koppelen en Adaptive Cruise Control om veilig en ontspannen lange afstanden af te leggen.
Of u nu kiest voor de basisuitvoering of voor de luxe Xcellence uitvoering, de SEAT Arona biedt een uitstekende combinatie van comfort, technologie en rijplezier. 

Offerte aanvragen

a-point SEAT Arona - specificaties

Uitgebreide assistentie en autonoom rijden

De Arona is leverbaar met een breed scala aan assistentie- en infotainmentsystemen. Standaard zijn onder meer Front assist, Hill hold control, vermoeidheidsherkenning en Multi-collision braking. Park Assist is uw vriend bij lastige parkeermanoeuvres. Grootlichtassistent zorgt dat uw grootlicht tegemoetkomend verkeer niet verblindt. Het meest tot de verbeelding echter spreekt Travel Assist. Dankzij een combinatie van Adaptive Cruise Control en Lane Assist kan de auto semi-autonoom rijden, met altijd een veilige afstand tot zijn voorgangers. Verkeersbordenherkenning let erop dat de Arona daarbij de juiste snelheid aanhoudt.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Arona 3

Vestigingen

a-point SEAT Almere Veluwezoom 17-21

036 - 5463300
Openingstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
Maandag07:30 - 18:00
Dinsdag07:30 - 18:00
Woensdag07:30 - 18:00
Donderdag07:30 - 18:00
Vrijdag07:30 - 18:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten