Laden bij a-point

We helpen graag bij de overstap naar elektrisch rijden. Bij a-point regelt u alles voor de laadoplossing van uw elektrische auto. Wel zo makkelijk!

Rijd met de stroom mee

Dat elektrisch rijden het nieuwe autorijden is, is hoeven we u vast niet te vertellen. Geïnteresseerd in een laadoplossing van a-point? Laat het uw verkoopadviseur weten!

Neem contact op

Dit is de laadpas van a-point

Om een elektrische auto op te laden heeft u een laadpas nodig. Als u een elektrische auto bij a-point bestelt, regelt u deze heel eenvoudig. U ontvangt bij uw laadabonnement van a-point laden (€ 1,99 per maand) een laadsleutelhanger die u thuis en onderweg kunt gebruiken. Met a-point laden heeft u dankzij onze provider Shuttel toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa.

Meer informatie

Eigen laadpaal voor de deur

De voordeligste manier om uw elektrische auto te laden is door hem thuis aan een eigen laadpaal te koppelen. U betaalt dan het thuistarief dat meestal lager is dan dat van openbare laadpunten. Na een locatiecheck ontvangt u een aanbieding op maat voor de installatie. Zo profiteert u altijd van een voordelige all-in prijs voor het laadpakket dat aansluit bij uw wensen.

Offerte aanvragen

De slimme laadpalen van a-point

Om het overzichtelijk te maken, heeft a-point twee slimme laadpalen van Alfen voor u geselecteerd. De Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt het voordeel van slim laden tegen een betaalbare prijs. U heeft de keuze uit een versie mét of zonder vaste kabel.

Laden voor particuliere klanten

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de diverse voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Deze laadpaal is lichtgewicht en duurzaam vanwege de materialen die zijn gebruikt voor het ontwikkelen van de behuizing. De Alfen Eve Single S-line voldoet aan de eisen voor een toekomstbestendig laadstation.

Meer informatie

Alfen Eve Single S-line

Alfen Eve Single S-line

Vanaf € 1.000,- (excl. BTW)

Laden voor zakelijke klanten

De Alfen Eve Single Pro-line is voorzien van een 3,5 inch display waarop u de status van het laadpunt en uw laadsessies kunt volgen. Daarnaast is deze voorzien van van Loadbalancing, waarmee het laadpunt rekening houdt met andere stroomverbruikers in uw huishouden zodat de meterkast niet uit valt. De Alfen Eve Single Pro-line kan tot een vermogen van 22 kwh laden en bevat een paslezer waarmee u eenvoudig met de Shuttel Laaddruppel kunt laden.

Meer informatie

Alfen Eve Single Pro-line - Socket

€ 1.450,- (excl. BTW)

In 5 stappen een eigen laadpaal

Ook een eigen laadpunt? Zo geregeld bij a-point!

1. Kies uw laadoplossing

We helpen de meest geschikte bepalen.

2. De schouwing

We brengen uw meterkast en locatie in kaart.

3. Alles op een rij

We sturen een vrijblijvende offerte

4. Installatie

We plannen de plaatsing van de laadpaal in.

5. Klaar om te laden

U kunt uw auto nu ook thuis opladen.

Laden onderweg: gewoon, snel of supersnel?

Vrijwel alle thuislaadpunten, laadpunten bij kantoren of op de openbare weg zijn gewone laadpunten. Daarmee duurt het volladen van een accu zo’n 6 tot 10 uur. Als uw accu

onderweg leeg dreigt te raken, kunt u ook met de pas van a-point laden gebruikmaken van snellaadpunten. Die laden accu’s in 20 tot 40 minuten tot tachtig procent op.

Meer over elektrisch rijden

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag vrijblijvend welke laadoplossing het best bij u past.

Neem contact op