Welkom bij a-point

A-point is officieel merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. We leveren hoogwaardige service vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Almere en Hoofddorp.

Welkom bij a-point

Welkom bij dé merkdealer bij wie iedereen zich thuis voelt. In onze nieuwe brand movie laten zo’n 50 collega’s vol trots zien hoe a-point je vandaag helpt met de mobiliteit van morgen. We zijn er voor je als een nieuwe auto of occasion zoekt, wilt laten onderhouden of repareren. Voor lease-oplossingen, huurauto's, schadeherstel en meer. Zo staan we vandaag klaar voor jouw mobiliteit voor morgen in Amsterdam, Almere en Hoofddorp. 

Bekijk onze brand movie

Meer dan 65 jaar ervaring

De geschiedenis van a-point gaat meer dan 65 jaar terug. In 1957 sloegen Ben en Wijnand Pon Sr. de eerste paal voor Autopon Amsterdam. Twee jaar later stonden de eerste Kevers al te glimmen in de vliegende vitrine aan de Overtoom. Om de drukke binnenstad te ontvluchten, verhuizen we in 1974 naar de Watergraafsmeer en zes jaar later kiezen we voor de ruimte en bereikbaarheid van Amsterdam Zuidoost. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé dealer voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens in Amsterdam, Almere, Hoofddorp en omstreken.

De beste vakmensen en experts

Vakmanschap en aandacht voor detail komen bij a-point altijd op de eerste plaats. Onze service is maatwerk, onze aandacht persoonlijk en onze producten altijd van de beste kwaliteit. Dat kan natuurlijk alleen met een sterk, gemotiveerd team. Onze medewerkers vormen met hun passie en kennis het hart van een energiek bedrijf waar klanten zich thuis voelen. We koesteren de vertrouwde sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.


We durven te denken in mogelijkheden en te gaan voor originele oplossingen. Daarbij behandelen we iedereen zoals we zelf behandeld willen worden: met vertrouwen, zorgzaam, en integer. Afspraak is afspraak. En natuurlijk werken we zorgvuldig en veilig. Onze eigen gezondheid, die van anderen en een duurzame wereld vinden we belangrijk en zijn leidend bij elke keuze.

Duurzaam duurt het langst

Duurzame mobiliteit mogelijk maken met een toekomstbestendig bedrijf. Dat is duurzaamheid volgens a-point. We zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten hebben op mens, milieu en maatschappij. In alle onderdelen en processen van ons bedrijf zoeken we daarom naar mogelijkheden om voor de duurzaamste optie te kiezen.

Lees meer

Het sponsorbeleid van a-point

Met onze producten, diensten en kennis houden we klanten mobiel. Maar ook maatschappelijke doelen helpen we graag vooruit. Dat doen we onder andere door middel van sponsoring. Check waaraan initiatieven moeten voldoen om in aanmerking te komen voor ondersteuning door a-point.

Download richtlijnen sponsoring

Enthousiast? Kom ook werken bij a-point

Naar de vacatures