Vervangend vervoer

Blijf ook mobiel als uw auto bij a-point staat. Check bij het maken van uw afspraak naar de beschikbaarheid en voorwaarden van uw keuze.

Gratis en gezond: de leenfiets

Terwijl onze monteurs uw auto onderhouden of repareren, kunt u gebruikmaken van een gratis leenfiets. Reserveer hem bij het maken van uw werkplaatsafspraak.

Maak werkplaatsafspraak

Opgeladen op pad met een voordelige e-bike

Alle vestigingen van a-point hebben een stalling met elektrische huurfietsen van Movelo. Reserveer de Gazelle e-bike vooraf vanuit huis of huur ter plekke. Het huurtarief is € 4,99 per dag.

Lees meer

Gratis vervangende auto met loyaliteitspas

Heeft u een loyaliteitspas van a-point en duren werkzaamheden langer dan twee uur? Dan kunt u gratis gebruikmaken van een vervangende auto. Check de voorwaarden.

Lees meer

Huurauto al vanaf € 34,- per dag

Blijf zorgeloos onderweg, ook als uw auto aan onderhoud toe is. Vervangend vervoer is bij a-point gratis indien u in het bezit bent van de a-point loyaliteitspas. Heeft u geen loyaliteitspas? Dan is vervangend vervoer beschikbaar vanaf € 34,- per dag.

Lees meer

Mobiliteitstegoed bij Shuttel

U krijgt van ons € 10,- tegoed op een Shuttel Mobiliteitskaart. Met deze kaart kunt u met het OV reizen, een taxi bestellen, een OV-fiets huren of een Greenwheels Auto reserveren.

Lees meer

Pendeldienst NS Stations

Auto ingeleverd bij de werkplaats? Voor slechts € 4,99 brengen we u naar het dichtstbijzijnde NS Station, en andersom. Informeer bij het maken van uw afspraak naar deze mogelijkheid.

Maak werkplaatsafspraak

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag vrijblijvend over alle mogelijkheden voor vervangend vervoer bij a-point.

Neem contact op