SEAT: sportieve kwaliteit, altijd tegen een scherpe prijs

 • Nog meer SEAT voor je geld: kwaliteit, rijke uitrusting, sportief rijplezier én een scherpe vanafprijs
 • SEAT nog aantrekkelijker dankzij € 2.000 inruilpremie op alle modellen
 • Gunstige private lease-tarieven vanaf € 319** per maand
 • Lagere netto bijtelling voor zakelijke rijders

  SEAT zet een tandje bij in 2024. Het Spaanse merk scherpt de prijzen nog verder aan en biedt met ingang van het nieuwe jaar een ongekend sterke combinatie van kwaliteit, een rijke uitrusting en sportief rijplezier tegen extra scherpe vanafprijzen op alle modellen. Daarnaast is SEAT al jarenlang een succes in private lease en maakt het merk de maandtarieven voor de Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker. Voor zakelijke rijders is SEAT al bereikbaar vanaf € 143*** netto bijtelling per maand (op de Ibiza). En daar blijft het niet bij: met inruilpremies van € 2.000 biedt SEAT nu de beste value for money

  Met een design dat Spaanse flair uitstraalt en een rijke standaarduitrusting spreekt SEAT al jarenlang een sterke fanbase van (jeugdige) autokopers aan. Die pluspunten combineert SEAT met betrouwbare technologie uit de Volkswagen Groep en sportief rijplezier waarin nadrukkelijk het Spaanse temperament van SEAT verweven zit.

  Nog meer SEAT voor je geld

  Met een aanscherping van de prijzen krijgen autokopers in 2024 nog meer SEAT voor hun geld. Zo is de Ibiza inclusief de inruilpremie van € 2.000 al te rijden vanaf € 19.990* en de Arona al vanaf € 22.990*. Natuurlijk zijn de twee compacte modellen ook te private leasen tegen zeer scherpe maandtarieven, waarbij met uitzondering van de brandstof álles is inbegrepen. Zorgeloos rijplezier start voor de Ibiza al vanaf € 319** per maand en voor de Arona vanaf € 399** per maand. Voor zakelijke rijders zijn de twee SEAT-modellen al even interessant, met netto bijtellingstarieven vanaf respectievelijk € 143*** en € 163*** per maand.

  SEAT Leon: nog nooit zo voordelig

  De Leon gaat nog een stap verder en kent een forse prijsverlaging op alle uitvoeringen. Daardoor zijn de SEAT Leon en de extra ruime Leon Sportstourer nu aantrekkelijker dan ooit. De populaire middenklassers vallen op met een fraai design en een complete uitrusting. Bovendien is de Leon ook leverbaar met een krachtige en efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. Zakelijke rijders hebben vanaf € 195*** netto bijtelling per maand al een Leon voor de deur staan. 

  Gratis DSG op Ateca

  De stoere Ateca SUV onderscheidt zich door zijn hoge zit, het riante ruimteaanbod, de complete standaarduitrusting, een prettig rijgedrag en pure kwaliteit. Een groot deel van de Ateca-kopers kiest daarbij bovendien voor het comfort van de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling. Deze DSG-automaat ter waarde van € 3.600 wordt vanaf nu zonder meerprijs geleverd. Ten opzichte van 2023 loopt het voordeel daarmee op tot liefst € 5.200. Zakelijk is de Ateca al te rijden vanaf € 224 netto bijtelling per maand.

  Ook de grote SUV Tarraco was nog niet eerder zo scherp geprijsd. De krachtige en efficiënte Tarraco PHEV profiteert eveneens van een prijsverlaging. Hij is er nu al vanaf € 46.990*. De scherpe prijzen vertalen zich tevens in gunstige bijtellingsbedragen - vanaf € 278 per maand - die zakelijke rijders ook in financieel opzicht de ruimte geven.

  Alle SEAT-modellen staan voor zeer aantrekkelijke prijzen in hun klasse en zijn dankzij de korte levertijden snel te rijden.

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
  project.general_error_message

  Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

  We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

   

  Uw gegevens

   

  Ik wil graag contact per:

  project.general_error_message

  Met welke auto wilt u een proefrit maken?

  We nemen snel contact op voor een afspraak.

   

  Uw gegevens

   

  Ik wil graag contact per: