Op Spaanse wielen naar de rode loper

PERSBERICHT

Amsterdam, 6 september 2023

Samenwerking a-point SEAT en Amsterdam Spanish Film Festival

Van 24 t/m 26 november 2023 vindt de negende editie van het Amsterdam Spanish Film Festival plaats. Dit jaar hebben a-point SEAT en het festival elkaar gevonden in hun Spaanse roots. Autobedrijf a-point zorgt als officieel merkdealer van SEAT voor het VIP-vervoer. Ook relaties plukken de vruchten van de samenwerking.

Iedere liefhebber van Spaanse films kijkt reikhalzend uit naar het Amsterdam Spanish Film Festival (ASFF). Dit jaar vindt het festival eind november plaats in de iconische zalen van Pathé Tuschinski, Eye Filmmuseum, Lab111 en OBA. Het wordt één groot feest dat de Spaanse cinema en cultuur viert. Tijdens het ASFF genieten bezoekers niet alleen van de met zorg samengestelde selectie recente films, maar ook van de Spaanse livemuziek, hapjes, wijnen en ontmoetingen met filmmakers en acteurs.

Spaans temperament op de weg

Als op en top Spaans automerk voelt SEAT zich natuurlijk bijzonder op z’n gemak in deze sferen. Al veertig jaar lang geniet Nederland van het Spaanse temperament op de weg. Die energie om buiten de lijntjes te scheuren neemt a-point SEAT als autopartner ook mee naar het festival. Het zou zomaar kunnen dat je deze dagen gerenommeerde Spaanse acteurs door de stad ziet rijden in een machtige SEAT Tarraco van a-point.

Exclusieve kaarten voor klanten

Klanten en relaties van a-point SEAT profiteren van de samenwerking en maken onder andere kans op exclusieve kaarten voor de openingsavond. Het bezoekersprofiel van ASFF sluit goed aan op dat van SEAT-rijders. Jong, energiek, gepassioneerd en cultureel nieuwsgierig. En vooral: altijd klaar ‘to beat the expected’!