Onderhoud

Professioneel onderhoud of schadeherstel nodig? Bij a-point vindt u de beste service voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens.

De voordelen van een officieel merkdealer

Een veilige en betrouwbare auto? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Wie kiest voor de werkplaats van a-point, weet zeker dat de auto in goede handen is. Wij bieden fabrieksonderhoud volgens de hoogste eisen, kennen uw auto door en door. En werken met perfect passende originele onderdelen. Dat zijn de voordelen van a-point.
Maak werkplaatsafspraak

Jarenlange ervaring en expertise

Vakkundig auto-onderhoud is een vak apart. Gelukkig begrijpen onze monteurs precies wat daarbij komt kijken. Nieuwe banden nodig? De airco laten onderhouden? Kleine of grote schade herstellen? Tijd voor de Apk-keuring? Om elke klus snel en professioneel te klaren heeft a-point alle expertise in huis.

Duidelijkheid en persoonlijk maatwerk

Bij a-point staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Wij weten wat nodig is om een auto in de allerbeste staat te houden. Samen met u vinden we de optimale oplossing. Dat betekent persoonlijke service, maar ook duidelijke afspraken. We zijn altijd helder over de kosten: geen verrassingen dus!

Wat kost onderhoud?

Express Service: reparaties zonder afspraak

Is er iets mis met uw auto? Dat wilt u dit natuurlijk snel laten verhelpen. Bij de Express Service van a-point kunt u uw auto zonder afspraak laten repareren. We lossen kleine problemen snel en vakkundig op. En u weet direct wat de kosten zijn. Zo kunt u snel weer op weg.

Bekijk vestigingen

Altijd 15% voordeel op onderhoud

Is uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen vijf jaar of ouder? Kies dan voor de Economy Service (of Audi Lifetime Service) bij a-point. Dan profiteert u niet alleen altijd van 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Plan onderhoudsbeurt

Wilt u meer weten?

We vertellen graag hoe we ook uw auto nog heel lang veilig en comfortabel laten rijden.

Neem contact op