SEAT Leon Sportstourer

  • Zakelijke lease v.a.
    € 499 p.m.
  • Privé lease v.a.
    € 549 p.m.
  • Rijklaar
    € 30.950

De SEAT Leon Sportstourer: Strak uiterlijk. Ruim innerlijk

De SEAT Leon Sportstourer is een ruime en sportieve stationwagen die zich perfect leent voor lange reizen en dagelijkse ritten. Het model is uitgerust met de nieuwste technologische hulpsystemen en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Het interieur van de Leon Sportstourer is ruim en biedt voldoende comfort voor zowel de bestuurder als de passagiers. Deze vierde generatie Sportstourer is leverbaar met klassieke benzine- en dieselmotoren en biedt zelfs twee hybridevarianten.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Leon ST 1

Exterieur van de SEAT Leon Sportstourer

De SEAT Leon Sportstourer valt op door zijn sportieve en dynamische uitstraling. Het exterieur van de auto is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De strakke lijnen en vloeiende vormen geven de Sportstourer een aerodynamische look en zorgen voor een lage luchtweerstand, wat bijdraagt aan een betere prestatie en brandstofefficiëntie. De Sportstourer is beschikbaar in diverse kleuren, waaronder metallic lakkleuren die de auto een nog luxere uitstraling geven. De LED-verlichting aan de voor- en achterzijde van de auto zorgt niet alleen voor een scherp zicht in het donker, maar geeft de auto ook een moderne en stijlvolle look. De sportieve achterbumper en de geïntegreerde dakrails maken de Leon Sportstourer helemaal af.

Offerte aanvragen

a-point SEAT Leon ST - exterieur

Interieur van de SEAT Leon Sportstourer

De SEAT Leon Sportstourer biedt niet alleen een sportieve rijervaring en uitstekende prestaties, maar heeft ook een prachtig interieur dat tot in detail is ontworpen. Het interieur is ruim en comfortabel en biedt veel moderne technologieën en voorzieningen. De stoelen bieden uitstekende ondersteuning en zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast is de Leon Sportstourer voorzien van een groot touchscreen infotainmentsysteem, dat eenvoudig te bedienen is en een naadloze integratie biedt met uw smartphone. Het interieur is verder afgewerkt met stijlvolle details, zoals chroomaccenten en verlichte sierlijsten. De SEAT Leon Sportstourer is een auto die niet alleen praktisch en ruim is, maar ook een prachtig interieur heeft dat voldoet aan de hoogste eisen van comfort en stijl. 

Offerte aanvragen

a-point SEAT Leon ST - interieur

Rijervaring en prestaties van de SEAT Leon Sportstourer

De SEAT Leon Sportstourer biedt een uitstekende rijervaring en uitstekende prestaties. Met een ruim en comfortabel interieur en een strakke, sportieve uitstraling is deze auto perfect voor zowel dagelijks gebruik als lange ritten. De specificaties van de Leon Sportstourer zijn indrukwekkend: hij is uitgerust met een krachtige motor, heeft een grote laadruimte en beschikt over geavanceerde technologische hulpsystemen zoals adaptieve cruise control, vermoeidheidsherkenning en dodehoekdetectie, die de rijervaring nog beter maken. De Sportstourer stuurt direct en precies, voelt lichtvoetig en blijft dankzij het adaptieve onderstel stevig op de weg liggen. De rijervaring is simpelweg goed en je hebt altijd het gevoel in controle te zijn.


Offerte aanvragen

a-point SEAT Leon ST - rijervaring en prestaties

Specificaties van de SEAT Leon Sportstourer

Als het gaat om specificaties, biedt de SEAT Leon Sportstourer veel indrukwekkende opties. De auto is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en motorvarianten, waaronder benzine, diesel en hybride. De Sportstourer is 4,64 meter lang en 1,80 meter breed, met een wielbasis van 2,69 meter. Het laadvermogen van de Sportstourer is tot wel 1.500 liter. Bovendien heeft de auto een trekvermogen van 1.600 kg. Met een keuze uit verschillende rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol en een achteruitrijcamera, biedt de SEAT Leon Sportstourer een veilige en comfortabele rijervaring. 
Offerte aanvragen

a-point SEAT Leon ST - Specificaties

Veiliger op weg in de SEAT Leon Sportstourer

De geavanceerde technologie in de SEAT Leon Sportstourer waakt voor uw veiligheid. Dankzij de sensoren en waarschuwingssysteem van de side & exit assistent wordt u niet meer verrast door medeweggebruikers in uw dode hoek bij het wisselen van rijbaan, wegrijden van een uitrit of het verlaten van de auto. De nieuwe predictive adaptive cruise control speelt via informatie uit het navigatiesysteem in op veranderingen in de snelheidslimiet en bochten in de weg. Met deze hulpmiddelen komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vestigingen

a-point SEAT Almere Veluwezoom 17-21

036 - 5463300
Openingstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
Maandag07:30 - 18:00
Dinsdag07:30 - 18:00
Woensdag07:30 - 18:00
Donderdag07:30 - 18:00
Vrijdag07:30 - 18:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten