Profiteer nu van tot wel € 1.500,-* inruilvoordeel op meerdere ŠKODA modellen

Wij ruilen uw huidige auto graag in

ŠKODA inruilvoordeel

  • Actie is geldig t/m 31 maart 2019
  • Inruilvoordeel tot € 1.500,-
  • Meerdere modellen
  • Citigo, Fabia
  • Fabia combi, Rapid Spaceback
  • Karoq, Kodiaq

Citogo

€ 500,- inruilvoordeel

ŠKODA’s stadsauto maakt als vanouds indruk met veel ruimte, een slimme indeling, hoog veiligheidsniveau, prima handling, efficiënte motoren en tal van ‘Simply Clever’ features.

Fabia

€ 1.500,- inruilvoordeel

Het populaire compacte model is nog aantrekkelijker door vernieuwingen aan de voor- en achterzijde, met voor het eerst LED-koplampen en -achterlichten voor een hoogwaardige uitstraling.

Fabia Combi

€ 1.500,- inruilvoordeel

De Fabia Combi is riant van binnen en toch compact. Een multitalent in alle opzichten. De vernieuwde Fabia Combi is de perfecte auto voor mensen met een actieve lifestyle.

Rapid Spaceback

€ 1.000,- inruilvoordeel

Een auto die u ruimte geeft én de mogelijkheid om deze ruimte helemaal eigen te maken. De Rapid Spaceback biedt daarom talloze mogelijkheden om hem te personaliseren.

Karoq

€ 500,- inruilvoordeel

In de urban jungle van vandaag is de ŠKODA Karoq een bron van rust en comfort. Relax en geniet van zijn avontuurlijke design.

Kodiaq

€ 500,- inruilvoordeel

Ruimte is één van de sterke eigenschappen van de Kodiaq, wat zich vertaalt in een ruim opgezet interieur met optioneel plaats voor zeven personen.

*Het maximale voordeel zit op de Fabia (Combi) Active launch. Getoonde model kan afwijken van aangeboden model. Actie is geldig t/m 31 maart 2019. De genoemde verkoopprijs is inclusief btw. Zie algemene verkoopinformatie.

Bezoek onze showrooms

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Markerkant 15-22
1314 AX Almere
Nederland

Meer informatie