Terug van weggeweest: de Audi A4 en A5 S edition Competition

  • Stijlvolle ‘Black’ accenten benadrukken sportiviteit
  • Hightech, luxe en connectiviteit standaard inbegrepen
  • Krachtige en efficiënte aandrijflijnen, S tronic standaard, quattro optioneel

Na enige tijd van afwezigheid heeft Audi de populaire S edition Competition-modellen van de A4 Limousine & Avant en A5 Coupé & Sportback weer opgenomen in het leveringsgamma. Fraaie ‘Black’ accenten sluiten perfect aan bij de sportiviteit van S line en de smaakvolle luxe van de Audi A4- en A5-serie.

Bekijk de actie

Zwarte accenten zijn hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen. De grille en raamlijsten zijn uitgevoerd in ‘Black’ en in de voor- en achterbumpers zijn eveneens zwarte details verwerkt. Alle modellen hebben extra donker getinte ramen vanaf de B-stijl, terwijl de A4 Avant bovendien matzwarte dakrails krijgt. Andere herkenbare S edition Competition-features zijn 18 inch lichtmetalen velgen in 10-spaaks dynamic design voor de A4-modellen en 19 inch lichtmetalen velgen in multispaak design voor de A5 modellen.

Sportiviteit als basis

De nieuwe S edition Competition-modellen danken hun sportieve karakter ook aan een verlaagd sportonderstel, de diffuser achter en S line met onder meer sportstoelen, edelstalen pedalen en een multifunctioneel -met leder bekleed- stuur met S line logo. De hemelbekleding in zwart sluit perfect aan bij de andere ‘Black’ accenten. Tegelijkertijd is het interieur ook opvallend kleurrijk: het Ambiente lichtpakket plus biedt keuze uit dertig kleuren om een sfeer naar eigen wens te creëren. 

Technologie en luxe vinden elkaar

In de nieuwe S edition Competition-modellen wordt sportiviteit afgewisseld met technologie en luxe. Zo beschikken de A4 S edition Competition-modellen over LED-koplampen, LED-achterlichten met dynamische richtingaanwijzers en voor de A5-modellen slimme Matrix LED-verlichting met grootlichtassistent. De Audi virtual cockpit is inbegrepen en het MMI navigatie plus multimediasysteem en Audi Connect bieden via het 10,1 inch een wereld aan online mogelijkheden. Het Audi sound system zet de juiste toon, comfortairconditioning zorgt voor een aangenaam en gezond interieurklimaat en alarm (klasse 3) biedt bescherming tegen ongenode gasten.

Twee vermogensvarianten, S tronic altijd standaard

De Audi A4 en A5 S edition Competitions zijn er als 35 TFSI (110 kW/150 pk) en 40 TFSI (150 kW/204 pk). Een S tronic-automaat met dubbele koppeling is altijd inbegrepen. De 40 TFSI-modellen zijn er desgewenst ook met quattro vierwielaandrijving.

De A4 S edition Competition is er als Limousine vanaf € 49.363* en als Avant vanaf € 52.303*. De A5 Sportback S edition Competition is leverbaar vanaf € 57.363* en de Coupé vanaf € 57.763*. Vier jaar garantie is voor alle modellen standaard.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.