ŠKODA onthult eerste exterieurschetsen VISION 7S

  • Nieuw ontworpen front met zeer opvallend bumperdesign
  • Ver naar buiten geplaatste smalle koplampen voor een T-vormig lichtcluster met 4 lampen
  • Krachtige bodembescherming, forse aerodynamische velgen en subtiel aflopende daklijn

Met de eerste exterieurschetsen van het VISION 7S studiemodel heeft ŠKODA opnieuw meer details van zijn nieuwe designtaal onthuld. De beelden lichten een tipje van de sluier op van het exterieur van de concept car en laten een krachtige SUV zien met een opvallend front en T-vormige koplampunits.

De exterieurschetsen van de volledig elektrische ŠKODA VISION 7S concept car tonen een nieuw ontworpen, opvallende voorzijde. De aanzienlijk bredere en plattere ŠKODA-grille is donker en gesloten. De koplampen, die ver richting de hoeken van het front zijn geposteerd, zijn onderverdeeld in twee rijen boven elkaar. Waarbij de scherp getrokken dagrijverlichtingsstrip erboven horizontaal doorloopt in de robuuste flanken, om zo een T-vormig lichtcluster te vormen.


De duidelijke contouren van de motorkap vormen samen de bekende ŠKODA-lijn. Daaronder beschikt de opvallende, compleet nieuw ontworpen bumper over zeven verticale luchtinlaten, waarvan de middelste in de kleur oranje is uitgevoerd. Het onderste gedeelte van de bumper is voorzien van aluminium bodembescherming. Forse aerodynamisch geoptimaliseerde velgen onderstrepen de krachtige looks van de VISION 7S. En profil zijn de cleane oppervlakken en subtiel naar achteren toe aflopende daklijn karakteristieke elementen.

Met ŠKODA’s nieuwe designtaal als basis verenigt de VISION 7S bekende merkwaarden - zoals robuustheid, functionaliteit en authenticiteit – en onderscheidt hij zich verder door een ruimtelijk interieur, duurzame en milieuvriendelijke materialen en een aerodynamische, efficiënte carrosserie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: