SEAT’s SUV’s vieren 4 decennia SEAT-succes in Nederland met sportieve 4.OH-packs

 • Fraaie stylingaccenten laten niets te wensen over
 • 4.OH-pack met hoogglans zwarte velgen, zwarte SEAT-emblemen, zwarte sierlijst en exclusieve mattenset
 • SEAT trakteert opnieuw, ditmaal met 4.OH packvoordeel tot wel € 1.725

  SEAT is al veertig jaar op de Nederlandse markt actief en laat dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Dankzij SEAT’s campagne ‘The Big Four OH!’ vieren klanten en fans van het merk het feest mee met aantrekkelijke 4.OH-acties. De Ibiza 4.OH! Limited Edition beet recent al het spits af en nu zijn SEAT’s SUV’s aan de beurt. Tijdelijk zijn de Arona, Ateca en Tarraco er namelijk met aantrekkelijke, sportieve 4.OH-packs. Een minimale investering met een maximaal resultaat.

  Onder het motto ‘Leeftijd is maar een getal’ viert SEAT dit jaar feest via de campagne ‘The Big Four OH!’. Want wie jarig is, trakteert. En dat doet SEAT het hele jaar door. De Ibiza 4.OH! Limited Edition was al een mooie voorbode, maar SEAT deelt dit jaar bijvoorbeeld ook uit met extra scherpe private-leasetarieven, aantrekkelijke inruilpremies en voorraadacties. En nu zijn er de sportieve 4.OH styling packs voor de SUV’s van SEAT.

  Tot wel € 1.725 voordeel

  Net als de andere modellen van SEAT combineren de Arona, Ateca en Tarraco een modern, dynamisch design met sportieve rijeigenschappen. Met het optionele 4.OH-pack worden deze kwaliteiten nog eens extra benadrukt. Het styling pack, dat direct te bestellen is, bestaat uit hoogglans zwarte velgen (18 inch voor de Arona, 19 inch voor de Ateca en 20 inch voor de Tarraco), een Limited Edition mattenset, zwarte merkemblemen in de grille en op de achterklep, plus een zwarte sierlijst op de achterzijde. Het resultaat is een onderscheidende, sportieve uitstraling voor een bescheiden meerprijs.

  Meer voor minder

  De SEAT Arona is voor slechts € 499 extra uit te rusten met het 4.OH-pack, terwijl deze upgrades normaliter € 1.946 zouden kosten. Voor de Ateca met het 4.OH-pack geldt een meerprijs van € 799 (normale waarde: € 2.524), wat een flink voordeel van € 1.725 betekent. De upgrade voor de Tarraco kost € 999 (normale waarde: € 2.710). Het 4.OH-pack is bij a-point te bestellen boven op de door klanten zelf samengestelde uitvoering.

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
  project.general_error_message

  Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

  We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

   

  Uw gegevens

   

  Ik wil graag contact per:

  project.general_error_message

  Met welke auto wilt u een proefrit maken?

  We nemen snel contact op voor een afspraak.

   

  Uw gegevens

   

  Ik wil graag contact per: