Schetsen onthullen ontwerpdetails van nieuwe verlichting Škoda Scala en Kamiq

  • Opnieuw vormgegeven koplampen onderstrepen de vernieuwde looks van de compacte Škoda Scala en Škoda Kamiq
  • Optionele Matrix-LED-technologie primeur voor de vernieuwde Scala en Kamiq

Vooruitlopend op de digitale wereldpremière van de vernieuwde Škoda Scala en Škoda Kamiq, geeft de Tsjechische autofabrikant een tweetal ontwerpschetsen vrij die de vernieuwde neus en koplampen laten zien. Vier jaar na de eerste productielancering introduceert Škoda technische verbeteringen en verfrissend nieuwe looks voor zijn compacte model Scala en de stads-SUV Kamiq.

Het ontwerp van de koplampen van de Kamiq is ook aangepast. Het bovenste element van de kenmerkende gedeelde koplampen is nu slanker en heeft een nog uitgesprokener design. De hoofdkoplampen eronder zijn groter geworden en bevatten de optionele TOP LED Matrix-koplampen met opvallende zeshoekige Matrix-modules. TOP LED Matrix-koplampen zijn voor het eerst beschikbaar voor zowel de Kamiq als de Scala. Met deze techniek gebruik je de volle lichtstraal van de koplampen, zonder tegenliggers te verblinden.

De digitale wereldpremière van de vernieuwde Škoda Scala en Škoda Kamiq vindt plaats op  1 augustus.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.