Kleurrijk en smaakvol: Audi introduceert Designpakket bicolor Audi exclusive voor de e-tron GT

  • Scherpe contrasten: zwart fijnnappa-leder met subtiele kleuraccenten
  • Dinamica microvezel: fraai, ademend materiaal gemaakt van gerecyclede materialen
  • Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT: gran turismo’s van een nieuwe generatie

   Audi exclusive, de maatwerkafdeling van het merk met de vier ringen, heeft speciaal voor de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT het smaakvolle Designpakket bicolor Audi exclusive ontwikkeld. Daarmee krijgt het interieur van de elektrisch aangedreven gran turismo’s een exclusieve en kleurrijke touch.

   Het Designpakket bicolor Audi exclusive staat voor scherpe contrasten, mede dankzij de bicolor sierstiksels voor de lederdelen en uitstroomopeningen. De basistint zwart van het interieur is daarbij te combineren met één van deze vier uitgesproken kleuren: Alaskablauw, Calendulageel, Iguanagroen of Karmesinrood.

   Het uitgangspunt van het Designpakket bicolor Audi exclusive is de fijnnappa-lederen bekleding van de stoelen (middenbaan en hoofdsteunen), de middenconsole en de armleuningen in de portieren. Deze bekleding is afgewerkt met stiksels in de gekozen tint. Dé blikvanger is de kleurrijke ‘band’ die de stoelen omvat: van zitting via rugleuning tot hoofdsteun. Ook de middenconsole is in (contrast)kleur gevangen en de gekozen tint komt tevens terug in de afwerking van de ventilatieroosters, de gordels, het sportstuur (met 12-uur markering en stiksels) en de vloermatten.

   Gerecyclede PET-flessen

   De scherpe contrasten gaan samen met subtiele details. Zo zijn de portieren afgewerkt met Dinamica-microvezel (zwart) inclusief Audi exclusive-badge. Dinamica wordt vervaardigd uit gerecyclede materialen als PET-flessen. Dankzij Alcantara-bekleding biedt het aan de onderzijde afgeplatte sportstuur maximale grip.

   Het Designpakket bicolor is leverbaar voor € 9.218. Het is uitsluitend te bestellen in combinatie met Sportstoelen pro voorin en interieurelementen boven/onder in fijnnappaleder/Dinamica microvezel. Naast dit nieuwe Design pakket bicolor biedt Audi exclusive oneindig veel andere mogelijkheden om een Audi verder op smaak te brengen met talloze exterieurkleuren en interieurpersonalisering.

   Nieuwe generatie GT

   De Audi e-tron GT quattro en RS e-tron GT zijn gran turismo’s van een nieuwe generatie. Ze hebben een elegant en gestroomlijnd design en bieden veel ruimte, gebruiksgemak en luxe. Deze traditionele GT-pluspunten gaan samen met de power, efficiency én duurzaamheid van elektrische aandrijving. De Audi e-tron GT quattro is al goed voor een systeemvermogen van 350 kW/476 pk. De RS e-tron GT gaat met 440 kW/598 pk nog een stap verder. Beide modellen hebben standaard quattro vierwielaandrijving. Dankzij de innovatieve 800V-technologie is het accupakket razendsnel te laden.

   De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

   De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
   project.general_error_message

   Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

   We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

    

   Uw gegevens

    

   Ik wil graag contact per:

   project.general_error_message

   Met welke auto wilt u een proefrit maken?

   We nemen snel contact op voor een afspraak.

    

   Uw gegevens

    

   Ik wil graag contact per: