Ibiza 4.OH! Limited Edition viert 40 jaar SEAT in Nederland

 • The Big Four OH!: deals waar je mond van openvalt

 • Gelimiteerde oplage met extra sportieve looks

 • Dynamische zwarte highlights: 17 inch velgen, dakspoiler, sideblades, spiegels en getinte ramen

 • Leverbaar vanaf € 25.500*, verjaardagsvoordeel tot wel € 3.200

  In 2023 onderstreept SEAT dat het al veertig jaar een sportieve, mediterrane touch aan het Nederlandse wagenpark geeft. Dat vraagt uiteraard om een feestje, dat SEAT dit jaar uitbundig viert met de campagne ‘The Big Four OH!’. Omdat de Ibiza in vier decennia SEAT in Nederland het bestverkochte model is, loopt die voorop bij de feestelijkheden. De speciale Ibiza 4.OH! Limited Edition, die in een oplage van 200 exemplaren beschikbaar is, trakteert op een extra dosis sportief design, veel extra’s én een klantvoordeel tot € 3.200.

  ‘Leeftijd is maar een getal; het gaat erom wat je ermee doet.’ Onder dit motto heeft SEAT deze maand de feestelijke campagne The Big Four OH!’ gelanceerd. Want wie jarig is, trakteert, met deals waar je mond van openvalt. Oftewel: OH!. De Ibiza 4.OH! Limited Edition bijt het spits af, maar SEAT trakteert dit jaar bijvoorbeeld ook op extra scherpe private-leasetarieven, aantrekkelijke inruilpremies, proefritten van een heel weekend en meer.

  Ibiza 4.OH! Limited Edition

  De Ibiza was het eerste model dat SEAT volledig in eigen beheer heeft ontwikkeld en betekende de start van het succes van SEAT in Nederland. Hij debuteerde in 1984, precies een jaar na de start van SEAT in ons land. Met zijn strakke, dynamische design en kenmerkende sportieve rijeigenschappen is hij uitgegroeid tot een blijvende bestseller.

  De Ibiza 4.OH! Limited Edition staat stil bij vier decennia SEAT-succes in Nederland. De gelimiteerd beschikbare jubileumeditie valt vooral op door de extra sportieve uitstraling. De grote 17 inch lichtmetalen ‘Machined Black’ velgen en LED-koplampen springen direct in het oog. In hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegels, achterspoiler en sideblades plus de donker getinte ramen achter maken het dynamische plaatje helemaal áf.

  Luxe als extra traktatie

  Naast looks trakteert de Ibiza 4.OH! Limited Edition ook op veel luxe. Zo heeft hij een digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit) en een multimediasysteem met 20,95 cm touchscreen inclusief Full Link smartphone-integratie (MirrorLink en Apple CarPlay). Voor maximaal comfort zijn er de automatische airconditioning met twee klimaatzones, verwarmde en in hoogte verstelbare voorstoelen en een middenarmsteun vóór. Omdat gebruiksgemak ook typisch Ibiza is, beschikt het jubileummodel tevens over parkeersensoren voor en achter, cruise control en Coming & Leaving Home verlichting.

  Dynamisch en efficiënt

  Het vlotte karakter en de sportieve looks van de Ibiza 4.OH! Limited Edition worden nog eens onderstreept door de pittige 70 kW/95 pk sterke 1,0-liter turbomotor. In combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak is hij goed voor aansprekende prestaties en een gunstig verbruik. 

  Beperkt beschikbaar: 200 exemplaren 

  De Ibiza 4.OH! Limited Edition wordt in een oplage van slechts 200 exemplaren geproduceerd. Het jubileummodel is leverbaar vanaf € 25.500*, waarbij het klantvoordeel tot maximaal € 3.200 een extra traktatie is. 

  De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.