Deze 5 nieuwe Škoda-modellen kunt u binnenkort bekijken

In het afgelopen jaar heeft Škoda meerdere nieuwe modellen onthuld. Jammer genoeg bleef het bij plaatjes kijken, want ze stonden nog niet in de showroom. Maar hier komt verandering in. De volgende 5 nieuwe Škoda-modellen kunnen in 2024 bij a-point bekeken worden!

1 – Comeback van de Octavia PHEV

Als een duveltje uit een doosje maakt in 2024 de Škoda Octavia Combi met plug-in hybridetechnologie zijn comeback. Deze geëlektrificeerde versie met stekker was uit de prijslijst verdwenen maar staat er vanaf nieuwjaarsdag weer op.

De plug-in hybrideauto heeft een elektrische actieradius van ongeveer 60 kilometer. Dat is meer dan de gemiddelde woon-werkafstand van 26 kilometer volgens het landelijk reizigersonderzoek. Uitstootvrij en in alle stilte reis u naar uw werk en weer terug. Met tijdens langere ritten de zekerheid van een efficiënte benzinemotor.

2 – Nuchtere Škoda is luxer dan ooit

Vanaf 2024 staat de vernieuwde Škoda Scala bij a-point. Maak een proefrit en werp meteen een blik op het luxere interieur en de uitgebreidere standaarduitrusting met onder meer een digitaal instrumentarium en het multimediascherm van 8,25 inch. En ook het design is aangepakt, met optioneel fraaie TOP LED Matrix-verlichting die ook nog eens een beter zicht op de weg geeft.

3 – Een lookalike van de Škoda Enyaq

Net als de vernieuwde Scala, staat de gefacelifte Škoda Kamiq vanaf half februari in de showroom. De line-up is met de drie uitvoeringen Essence, Selection en Monte Carlo heel overzichtelijk. Vervolgens kunt u net als bij de Škoda Enyaq kiezen uit verschillende Design Selections. Is het je trouwens opgevallen dat ook het design van de Kamiq nu nog beter aansluit op dat van onze elektrische SUV?

4 – de ruimste Škoda ooit

De Škoda Kodiaq is helemaal nieuw. Elk boutje en moertje is opnieuw tegen het licht gehouden. Wat bij het oude bleef, zijn de enorme interieur- en bagageruimte. Vanaf het voorjaar kunt u zelf ervaren hoe groot-ie is. Let ook op het volledig nieuwe design en vraag de dealer naar de voordelen van de plug-in hybrideversie, zoals de elektrische actieradius van ongeveer 100 kilometer.

5 – het nieuwe topmodel

Ook de Škoda Superb is van de grond af aan nieuw. Het is het derde plug-in hybridemodel van Škoda, met een indrukwekkende elektrische actieradius van 100 kilometer. Maar u kunt ook kiezen voor mild-hybride. Dan heeft de auto geen stekker en rijd u toch zo zuinig mogelijk. De nieuwe Superb is ruimer dan ooit met een bagageruimte van 690 liter voor de Combi. Vanaf het voorjaar van 2024 kunt u bij a-point met eigen ogen zien hoe enorm dat is.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: