a-point Economy Service

Is uw Volkswagen, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op het onderhoud, remmen en riemen, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Geniet zonder zorgen is waar Economy Service voor staat. Wij kennen uw auto als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

Werkplaatsafspraak

De voordelen en zekerheden van Economy Service

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw Volkswagen, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
  • Geen verrassingen achteraf, je ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met Originele Onderdelen


4 jaar reparatiegarantie

Laat je door ons een reparatie uitvoeren op je auto, dan krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan je auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij je zo snel weer op weg helpen. Laat u uw Volkswagen door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

De hoogste kwaliteit.

We kennen uw auto als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Meer over onderhoud

project.general_error_message

Uw persoonlijke Audi Experience