A3 Sportback

  • € 29.915

De Audi A3 Sportback bij Audi Centrum Amsterdam, dé Audi dealer in Amsterdam!

De Audi A3 sportback van Audi Centrum Amsterdam in Amsterdam oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Highlights Audi A3 Sportback

Uitvoeringen_2.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Sportback volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de lines maakt van een rit in uw Audi A3 Sportback een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de S line-dakspoiler en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo's.

S-line_2_1.jpg

S-line_1_1.jpg

A3 Sportback design Pro Line plus 1.0 TFSI 6-bak met Assistentiepakket

  • Comfortairconditioning
  • Audi virtual cockpit
  • MMI navigatie plus met MMI touch
  • Assistentiepakket
  • Audi connect met geïntegreerde SIM-kaart (3jaar)

Sportieve_A3.jpg

De A3 Sportback S line Edition 1.6 TDI S tronic met Bang & Olufsen Sound SystemBang & Olufsen Advanced Sound System

  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Digitale radio-ontvangst
  • Glazen panoramadak
  • Audi smartphone interface

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Sportback van Audi Centrum Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Amsterdam.

Voorbeeldberekening: A3 Sportback

Kredietsom € 22.436 Maandlasten € 341 Totaalprijs krediet € 27.234 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Slottermijn € 14.958 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 29.915 Aanbetaling € 7.479
Sluiten

Financier de Audi A3 Sportback vanaf € 341 p/m

€ 29.915
€ 22.436
€ 341

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3 Sportback

Kredietsom € 22.436 Maandlasten € 341 Totaalprijs krediet € 27.234 Effectieve rente op jaarbasis 8,49% Looptijd 36 maanden