Service & Schade

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is én blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor één van onze Volkswagen vestigingen, dan weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen onderdelen.

Volkswagen onderhoud volgens de hoogste eisen

De Volkswagen experts van A-Point

Jarenlange ervaring en expertise

Vakkundig onderhoud is een vak apart. Gelukkig begrijpen onze monteurs precies wat er bij het onderhoud van uw Volkswagen komt kijken. Of u nu nieuwe banden nodig heeft, uw airco wilt laten onderhouden, schade wilt laten verhelpen of toe bent aan een APK-beurt, het team van A-Point Volkswagen heeft alle expertise in huis om de klus snel en professioneel te klaren.

Duidelijke, persoonlijke service op maat

Gegarandeerd de hoogste kwaliteit

Bij A-Point Volkswagen komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. Wij weten wat er nodig is om uw auto in de allerbeste staat te houden en werken met u samen om de optimale oplossing te vinden voor uw situatie. Dat betekent persoonlijke service, maar ook duidelijke afspraken. Zo zijn wij altijd helder over de kosten. Bij A-Point komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Wat kost onderhoud?