COVID-19 UPDATE

Showrooms geopend zonder afspraak | Extra aandacht? Plan online een afspraak

7

De nieuwe ŠKODA Fabia
Uw uitnodiging voor nieuwe avonturen

De vierde generatie ŠKODA Fabia gaat weer een stap verder dan zijn voorgangers. Een nieuw platform en moderne motoren maken van de compacte publiekslieveling een nog aantrekkelijker auto. Hij biedt meer ruimte dan al het geval was, zowel voor bagage als de inzittenden. Daarmee belooft hij weer de ideale steun en toeverlaat te zijn bij talloze ritten.

De ŠKODA Fabia verwachten wij in november in onze showrooms. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer de nieuwe ŠKODA Fabia echt te bewonderen is bij A-Point? Meld u hieronder aan en wij laten het u weten als er meer bekend is.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

De nieuwe ŠKODA Fabia - De prijs

Skoda Fabia 2021

De wereldpremière van de nieuwe ŠKODA Fabia is inmiddels geweest. Er is nu al veel meer bekend over de exacte specificaties van de auto. De prijs van de nieuwe ŠKODA Fabia is echter nog niet gecommuniceerd.

Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen? Laat u dan door ons op de hoogte houden. Meld u hieronder aan en u hoort het zodra er nieuws is.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>
Skoda Fabia 2021
Skoda Fabia 2021

De nieuwe ŠKODA Fabia - Design

Skoda Fabia 2021

De nieuwe ŠKODA Fabia is krachtiger en dat is ook af te lezen aan zijn design. Het lijnenspel van de vierde generatie Fabia is sportief en bijzonder aerodynamisch. Hij is met een Cw-waarde van slechts 0,28 zelfs de meest gestroomlijnde auto in zijn segment. De standaard LED koplampen lopen mooi door tot de grille.

Dankzij het MQB A0-platform is hij met 4,11 meter maar liefst 11 centimeter langer dan zijn voorganger en met 5 centimeter breder, resulterend in een breedte van 1,78 meter. Bovendien is de wielbasis van 2,56 meter 9 centimeter langer. Alleen de hoogte (1,46 meter) is iets minder dan de vorige generatie, namelijk 7 millimeter, maar dankzij het nieuwe platform merkt u daar niets van wat betreft ruimte.

De nieuwe ŠKODA Fabia - Het interieur

De grotere afmetingen van de ŠKODA Fabia betalen zich ook uit in het interieur. Dankzij het nieuwe platform is deze generatie langer en breder, met meer ruimte voor zijn passagiers én voor bagage. Zo heeft u standaard 380 liter bagageruimte (50 liter meer dan zijn voorganger) tot uw beschikking, die u kunt uitbreiden tot 1.190 liter (40 liter meer) door de achterbank neer te klappen.

Het interieur van de nieuwe Fabia voelt ook nog eens extra licht en ruim door de frisse tinten die het kleur geven en het ‘zwevende’ centrale beeldscherm. Via het touchscreen bedient u eenvoudig de vele infotainmenttoepassingen en auto-instellingen. Bovendien is hij voor het eerst leverbaar met de volledig digitale Virtual Cockpit, waarmee u de auto optimaal naar uw hand zet. De auto is 100% connected. U koppelt hem gemakkelijk aan uw smartphone en hebt de beschikking over veel verschillende online diensten.

skodafabia44
Skoda Fabia 2021

De motor van de nieuwe ŠKODA Fabia

Skoda Fabia 2021

Bij lancering van de ŠKODA Fabia heeft u de keuze uit twee 1.0 driecilinder benzinemotoren, waarvan de een handgeschakeld is en de ander beschikt over automatische aandrijving. Door een cilindervoering met een innovatieve plasmacoating hebben deze minder interne wrijving en een verbeterde warmteafvoer. De uitstoot wordt beperkt met een partikelfilter en de motoren voldoen daarmee aan de Euro 6d-emissienorm.

Ga voor een 1.0 TSI-motor met 70 kW en 95 pk aan vermogen en vijfversnellingsbak of toch liever de krachtigere motor met een vermogen van 81 kW/110 pk en automatische zeventraps DSG-transmissie. De krachtige motorisering van deze hatchback nodigt uit voor nieuwe avonturen en geweldige ritten, spannend of juist ontspannend.

De nieuwe ŠKODA Fabia - Veiliger dan ooit

Skoda Fabia 2021

De solide structuur van de nieuwe ŠKODA Fabia met hoogwaardige staalsoorten en tot wel negen airbags geeft een hoge mate van veiligheid. Bovendien komt de vierde generatie Fabia met geavanceerde assistentiesystemen die u helpen bij uitdagende of onverwachte situaties.

Kies bijvoorbeeld voor Travel Assist voor een extra ontspannen rit. Adaptive Cruise Control en Lane Assist werken hierin namelijk samen om u automatisch op veilige afstand van de auto’s voor u te houden en binnen uw rijstrook. De verbeterde Side Assist waarschuwt voor achteropkomend verkeer in de dode hoek. Parkeren wordt ook in de krapste hoeken een peulenschil met Park Assist. Het systeem herkent zelf vrije parkeerplaatsen en stuurt voor u in. Alles wat u nog hoeft te doen is gas geven en remmen.

Skoda Fabia 2021

De nieuwe ŠKODA Fabia leasen bij A-Point

Naar verwachting staat de nieuwe ŠKODA Fabia in 2021 nog in onze showroom. Dan zal het natuurlijk ook mogelijk zijn voor u om hem bij ons te leasen. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over de Fabia? Meld u hieronder aan en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

A-Point ŠKODA Amsterdam

Keienbergweg 121
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point ŠKODA Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie