Audi Onderhoud volgens de hoogste eisen

  • A-Point Groep
Modellen_Gamma_Audi_1.png

Bij een vakkundige onderhoudsbeurt van uw Audi komt heel wat kijken, bijzondere auto's vragen om een vergelijkbaar onderhoud. En daarvoor bent u bij één van onze Audi vestigingen aan het juiste adres!

Werkplaatsafspraak maken

De Audi service
Vakkundig onderhoud is een vak apart. Onze service monteurs weten daar alles van! Laat uw airco controleren bij de Airco check, laat steenslag of ruitschade snel en vakkundig repareren en kies voor flexibel olie verversen met de Audi LongLife Service.

Kwaliteit als basisprincipe Audi Service
De kwaliteit en duurzaamheid van de Audi-modellen wordt met succes alsmaar doorontwikkeld. Dit maakt langere service-intervallen mogelijk en bij de Audi Service zelfs flexibele intervallen voor het olie verversen.

Verlengde Variabele Onderhoudsintervallen
Deze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi-technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van het interval. Bovendien is deze technologie ook beter voor het milieu. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt. Kijk voor meer informatie in de onderhouds -en instructieboekjes van uw Audi, of vraag informatie aan uw service adviseur. Wij staan u graag te woord.