Volop Tour-voordeel op Škoda Enyaq iV: nu leverbaar vanaf € 44.990*

  • Tour-voordeel op alle Enyaq iV SUV- en Coupé-modellen: kopers besparen tot wel € 5.300
  • Enyaq iV60 komt dankzij Tour-voordeel in aanmerking voor SEPP-subsidie
  • SEPP-subsidie ook te combineren met Škoda Private Lease

De Tour de France staat bol van tradities. Škoda, dat al jaren officieel partner én sponsor is van de Ronde van Frankrijk én van succesformatie Jumbo Visma, sluit daarbij aan door klanten elke zomer weer te trakteren op volop Tour-voordeel. Dit jaar is er een hoofdrol weggelegd voor de elektrische Škoda Enyaq iV. Zo is de Enyaq iV60 er nu al vanaf € 44.990*, waarmee hij bovendien in aanmerking komt voor de aantrekkelijke SEPP-subsidie van € 2.950. Ook een demarrage richting de andere Enyaq iV-modellen loont: het Tour-voordeel kan namelijk oplopen tot wel € 5.300. Bijkomend voordeel: een Enyaq iV met Tour-voordeel is vrijwel direct leverbaar. Daarnaast zijn onze voorraad Škoda Enyaq iV en Enyaq Coupé iV modellen zijn nu extra scherp geprijsd. Kies voor één van onze voorraadmodellen en profiteer van een voordeel oplopend tot wel € 8.400! Als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog eens € 3.000 inruilpremie.

Bekijk onze Škoda Enyaq iV actie

De Škoda Enyaq iV is al twee jaar lang de bestverkochte elektrische auto van Nederland en afgelopen jaar werd hij bovendien uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar. Dankzij het Tour-voordeel van Škoda wordt hij nu nog aantrekkelijker en bereikbaarder. Zo is de Enyaq iV60 er al vanaf € 44.990*. Inclusief de SEPP-subsidie van € 2.950 is hij voor particuliere kopers zelfs al te rijden vanaf € 42.040*. Prettige bijkomstigheid is dat deze SEPP-subsidie ook in het private lease-tarief te verwerken is, waardoor de Enyaq iV60 nu de eerste 48 maanden al vanaf € 538** per maand te rijden is. Zakelijke rijders kunnen de Enyaq iV60 met Tour-voordeel rijden vanaf € 242 bijtelling p/mnd***.

Een karavaan aan luxe

De scherpe prijzen voor de Enyaq iV gaan samen met een zeer complete standaarduitrusting. Zo beschikt de Enyaq iV60 al over 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, automatische 2-zone airconditioning, een infotainmentsysteem met navigatie, 13 inch touchscreen en draadloze smartphone-koppeling (smartlink+), parkeersensoren vóór en achter en de Rear View camera.   

Voordeel tot € 5.300

Ook alle andere modellen binnen de Enyaq iV-range profiteren maximaal van het Tour-voordeel. Voor de Enyaq iV60 Business Edition Plus en de iV60 Sportline geldt een voordeel van € 4.300, terwijl de Enyaq iV80 met 77 kWh accupakket zelfs € 5.000 voordeliger is. Zo is een Enyaq Sportline er nu al vanaf € 49.990* en de variant met het 80kW accupakket vanaf € 53.990*. Dat betekent dat het Tour-voordeel voor dit topmodel maar liefst € 5.300 bedraagt. Dit komt nog bovenop de prijsverlaging die reeds per 1 april is doorgevoerd waarmee het totale voordeel op de iV80 Sportline oploopt tot maar liefst € 10.000. 

Vanzelfsprekend is het Tour-voordeel ook van kracht op de Coupé-modellen, die een vaste meerprijs van € 3.000 kennen. Daarbij is de Enyaq Coupé RS iV er nu al vanaf € 61.990*.

Alle Enyaq iV-modellen met Tour-voordeel zijn direct leverbaar. Dat maakt aansluiten in de Tourkaravaan van 2023 nog mogelijk: de beroemdste wielerronde ter wereld vindt plaats van 1-23 juli aanstaande.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. ** Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*** Voor elektrische auto's geldt in 2023 16% bijtelling over de eerste € 30.000 van de catalogusprijs van de auto inclusief opties. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. De genoemde bijtelling is gebaseerd op een inkomstenbelasting van 36,93%. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.