Volkswagen Touareg eHybrid: vanaf € 89.990

  • Plug-in hybride performance-SUV bundelt prestaties, comfort en sportiviteit
  • Boordevol innovaties: Matrix HD lichttechnologie, Innovision Cockpit, Remote Park Assist Plus en nog veel meer
  • Luxe Elegance eHybrid vanaf € 89.990; krachtige R eHybrid vanaf € 99.990
  • De ultieme SUV voor het trekken van zware trailers door 3.500 kg aan trekgewicht

Volkswagen heeft groen licht gegeven voor de verkoopstart van de nieuwe Touareg, het onbetwiste topmodel binnen het gamma van Volkswagen. De plug-in hybride SUV onderscheidt zich door het ingetogen design en de zeer rijke standaarduitrusting met onder meer lederen bekleding, panoramadak, Matrix HD licht etc. etc. De nieuwe Touareg eHybrid is nu beschikbaar en te bestellen vanaf € 89.990*

Volkswagen kondigde onlangs al aan dat het absolute topmodel weer leverbaar wordt in Nederland. De Touareg heeft recent een belangrijke update gekregen, maar is nog steeds de ingetogen allrounder onder de grote premium SUV’s. In Nederland is de efficiënte en krachtige plug-in hybride aandrijflijn altijd standaard. Elke Touareg heeft standaard 4MOTION vierwielaandrijving. Met keuze uit verschillende on- en offroad standen biedt het 4MOTION-systeem onder alle omstandigheden en op elke ondergrond optimale grip en stabiliteit. Mede daardoor - en door het hoge trekgewicht van 3.500 kg - is de Touareg zeer geschikt voor het trekken van zware aanhangers, waaronder grote caravans en paarden-, auto- en boottrailers. Optioneel is de nieuwe Touareg leverbaar met adaptieve luchtvering (standaard op de R uitvoering). Op het gebied van rijeigenschappen en het comfort kan deze Volkswagen zich meten met de absolute top van de premium SUV’s op de markt.

Luxe Elegance of sportieve R

In Nederland wordt de nieuwe Touareg leverbaar in twee uitvoeringen: de Elegance en de zeer sportieve R. Beide hebben een plug-in hybride aandrijflijn en een achttraps automatische transmissie. In de Touareg eHybrid Elegance leidt het samenspel van een V6 benzinemotor en een elektromotor tot een systeemvermogen van 280 kW/381 pk. Standaard krijgt de Elegance-uitvoering onder andere Air Care Climatronic airconditioning, de Innovision Cockpit met Discover Premium navigatiesysteem en een Digitale Cockpit achter het stuur, een panoramisch schuif-kanteldak, elektrisch verstelbare stoelen en lederen bekleding. De Touareg eHybrid Elegance onderstreept zijn voortrekkersrol op het gebied van verlichting met Matrix HD koplampverlichting en LED-achterlichten met dynamische rem- en richtingfunctie. Handige functies zijn verder de elektrisch openende achterklep en het Keyless Go startsysteem. Voor comfort en veiligheid van hoog niveau zijn Adaptive Cruise Control, Park Assist, Lane Assist, Front Assist en een achteruitrijcamera altijd inbegrepen.

De door Volkswagen R ontwikkelde Touareg R eHybrid heeft eveneens een plug-in hybride aandrijflijn, maar in dit geval met een systeemvermogen van liefst 340 kW/462 pk en een maximumkoppel van 700 Nm. Hij biedt alle luxe van de Elegance en voegt daar tal van sportieve accenten aan toe, zoals 20 inch lichtmetalen velgen ‘Braga’, blauwe remklauwen met zilverkleurig R-logo, verlichte R-instaplijsten, het startscherm met R-logo voor het navigatiesysteem en lederen bekleding ‘Vienna’ met blauwe stiksels. Ook een airconditioning met vier klimaatzones , interieurverlichting in 30 instelbare kleuren en luchtvering zijn standaard inbegrepen bij de uitrusting van de Touareg R, die tevens leverbaar is in de unieke matte lakkleur ‘Silicium Grey’. Gegeven de prestaties en de rijke uitrusting is de R zeer scherp geprijsd.

Volkswagen Service

Volkswagen biedt op de Touareg standaard 4 jaar fabrieksgarantie en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Met het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa kunnen we de berijder beloven binnen 3 uur weer mobiel te zijn bij pech, zoals een lekke band.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per:





project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per: