Scala met dynamische nieuwe looks nu te bestellen

  • Sportief en stijlvol uiterlijk geïnspireerd op de Vision RS concept car
  • Standaard heel compleet, digitaal interieur, hightech veiligheidsvoorzieningen
  • Leverbaar vanaf € 26.490*, aantrekkelijke Scala Monte Carlo vanaf € 32.490*

Škoda opent de orderboeken voor de nieuwe Scala. Het aangescherpte, dynamische uiterlijk van de ruime en veelzijdige vijfdeurs hatchback is overduidelijk geïnspireerd op de looks van de Vision RS concept car. Ook valt de Scala op door zijn digitale interieur, meer veiligheidsvoorzieningen en een nog rijkere standaarduitrusting. Hij is nu te bestellen vanaf € 26.490*.

Met nog strakkere bumpers en air-curtains oogt de vernieuwde Scala dynamischer dan ooit. De vlakke LED-koplampen voegen daar een hightech knipoog aan toe. TOP LED Matrix-verlichting is leverbaar als optie (standaard op de Monte Carlo). De achterklep met de uitgeschreven naam Scala biedt toegang tot een bagageruimte met een inhoud van liefst 467 liter. Voor het eerst is de Scala er ook met een elektrische achterklep met het Virtual Pedal. Daarbij volstaat een voetbeweging om de achterklep te laten openen.

Ruim, digitaal en compleet

Het interieur van de nieuwe Scala is ruim en digitaal. Elk model heeft nu standaard een digitaal dashboard (20,3 cm) en een groot infotainmentscherm (21 cm). Ook de veiligheidsvoorzieningen zijn van een niveau hoger. Front Assist met voetgangersmonitoring, Lane Assist en tot wel negen airbags zijn standaard.

Greentech: de kracht van efficiency

De Scala wordt standaard geleverd met de direct ingespoten 1.0 Greentech turbo-benzinemotor. De versie met 70 kW/95 pk is inclusief een handgeschakelde versnellingsbak voorbehouden aan de Scala Essence. De Selection-, Business Edition- en Monte Carlo-uitvoeringen beschikken over de 85 kW/115 pk sterke Greentech-krachtbron, die standaard is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De comfortabele en dynamische 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling is voor deze uitvoeringen een interessante optie.

Vanaf € 26.490*

De nieuwe Scala Essence is er inclusief een verder uitgebreide standaarduitrusting al vanaf € 26.490*. Het topmodel van de nieuwe range is de sportieve Scala Monte Carlo. Met onder meer TOP LED Matrix-verlichting, Full LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen ‘Kajam Aero’ velgen, de grote (25,4 cm) Virtual Cockpit en sportstoelen laat zijn uitrusting niets te wensen over. Daarbij is de vanafprijs van € 32.490* voor de Monte Carlo al even sportief. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: