Maatwerkdealer van het jaar 2024

PERSBERICHT

Amsterdam, 5 februari 2024

MAATWERK DEALER VAN HET JAAR AWARD VOOR A-POINT

Dit jaar heeft a-point Bedrijfswagens de prestigieuze titel ‘Volkswagen Bedrijfswagens Maatwerkdealer van het Jaar 2024’ in de wacht gesleept. Deze erkenning door Pon’s Automobielhandel bevestigt de status van a-point als toonaangevend specialist van op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfswagens.

Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar Awards stimuleert Importeur Pon’s Automobielhandel dealers om de lat op het gebied van sales, service en klanttevredenheid telkens hoger te leggen. Dankzij buitengewone prestaties op het gebied van maatwerk heeft a-point Bedrijfswagens nu deze felbegeerde onderscheiding ontvangen. De award beloont de maximale inzet van het team om te voldoen aan bijzondere behoeften van klanten. Denk daarbij aan diensten zoals het inbouwen van dubbele cabines, bakopbouw op een Crafter, kippende pick-ups, zwaailichten, sirenes en nog veel meer op maat gemaakte opties. Natuurlijk is a-point heel blij met deze mooie erkenning en vooral trots op alle collega's die hebben bijgedragen aan dit succes!

Met maatwerk inspelen op veranderingen

Peter Arends, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, benadrukt het belang van de toewijding van Volkswagen Bedrijfswagens Dealers. ‘Op het gebied van bedrijfswagens gaat er veel veranderen. Per 2025 vervalt de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens en veel gemeenten voeren zero-emissiezones in. Volkswagen Bedrijfswagens Dealers adviseren klanten met maatwerk. Ze zijn op de hoogte van alle wijzigingen die er aankomen én van alle ontheffingen en uitzonderingen die gelden. Zeker in combinatie met een portfolio waarin steeds meer ruimte is voor plug-in hybride én 100% elektrische aandrijving blijft de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer hét adres voor bedrijfswagens op maat.’

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: