Volkswagen ID.7 Tourer: de ideale elektrische stationwagon vanaf € 58.990

  • Stijlvol design, ruimte voor vijf en tot 1.714 liter bagageruimte
  • 77 kWh accupakket met range tot 607 km**; met 175 kW snelladen
  • Verkrijgbaar vanaf € 58.990* (Pro) of als zeer luxe Pro Business (€ 61.490*)
  • Snel bestellen is nog deze zomer rijden
  • Volkswagen ID.7 Limousine voortaan extra bereikbaar vanaf € 57.990*

Volkswagen zet de nieuwe ID.7 Tourer – de ruimste elektrische stationwagon van Nederland – scherp in de markt. Prijzen voor de rijk uitgeruste ID.7 Tourer Pro beginnen bij € 58.990*. Daarmee bedraagt de meerprijs ten opzichte van de in prijs aangescherpte ID.7 Limousine slechts € 1.000. De elegante ID.7 Tourer heeft standaard een 77 kWh accupakket, goed voor een range van 607 kilometer**. Voor wie nog meer luxe wil, is er voor een beperkte meerprijs de ID.7 Tourer Pro Business. Vanaf deze zomer staat de ID.7 Tourer bij de Volkswagen-dealers.

De stijlvolle en gestroomlijnde Volkswagen ID.7 Tourer is één van de eerste elektrisch aangedreven stationwagens in het hogere segment. Zijn interieur valt op door het gebruik van hoogwaardige materialen, een perfecte afwerking, de stilte, het comfort én een enorm ruimteaanbod. Zo varieert de inhoud van de bagageruimte van 605 tot 1.714 liter.

Toptechnologie

De nieuwe ID.7 Tourer beschikt over een aandrijflijn met een 210 kW (286 pk) sterke elektromotor en achterwielaandrijving. Het 77 kWh accupakket is goed voor een actieradius van 607 kilometer**. Met de 175 kW snellaadmogelijkheid duurt het opladen van het accupakket van 10-80% onder ideale omstandigheden slechts 28 minuten.

Luxe als standaard

In de ID.7 Tourer Pro is luxe altijd standaard. Zo zijn 19 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een Augmented-reality head-up-display, Multimedia ‘Ready to Discover’ met 38 cm touchdisplay en 8+1 luidsprekers inbegrepen. Ook Keyless access, de automatische Climatronic airconditioning (2 zones), een achteruitrijcamera en verwarmde voorstoelen dragen bij aan het luxe gevoel. Lane Assist, Adaptive Cruise Control en Side Assist (dodehoeksensor) maken het rijden veiliger én relaxter. De ID.7 Tourer Pro is leverbaar vanaf € 58.990*. Daarmee bedraagt de meerprijs voor de Tourer ten opzichte van de vergelijkbare ID.7 Limousine Pro, die voortaan leverbaar is vanaf € 57.990*, slechts € 1.000.

Pro Business: alle luxe voor € 2.500 extra

Voor een meerprijs van € 2.500 is er de Pro Business, die heel veel extra luxe biedt. Kopers die nog meer luxe wensen, kiezen voor de ID.7 Tourer Pro Business, die leverbaar is vanaf € 61.490*. Voor die meerprijs biedt de Pro Business naast alle bovengenoemde features ook LED matrixverlichting (IQ.Light), Travel Assist inclusief Adaptive Cruise Control, elektrisch verstelbare Ergo-Active voorstoelen, Art Velours-bekleding, Navigatie ‘Discover Pro Max’, Area View (360-graden camera), Park Assist Pro, 3-zone Climatronic airconditioning, een elektrische achterklep met Easy Open & Close, donker getinte ramen achter en metallic lak. Overigens is de ID.7 Limousine Pro Business voortaan leverbaar vanaf € 60.490*. 

De nieuwe ID.7 Tourer staat vanaf deze zomer bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Net als bij de Limousine is bij de aanschaf van de nieuwe ID.7 Tourer t/m 7 jaar onderhoud en 8 jaar fabrieksgarantie (óf maximaal 160.000 km) op de hoogvoltaccu inbegrepen. Daarnaast is er gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Dankzij het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa zijn Volkswagen-rijders binnen 3 uur weer mobiel bij pech, zoals een lekke band. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per:





project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.





 

Uw gegevens





 

Ik wil graag contact per: