Arteon Shooting Brake eHybrid nu ook als Elegance Business+

  • Nieuwe uitvoering met focus op stijl, comfort en luxe
  • Plug-in hybride-aandrijflijn inclusief ruime elektrische actieradius
  • Zakelijk verantwoord: catalogusprijs onder € 50.000, vier jaar garantie

Volkswagen breidt de Arteon-range uit met de Shooting Brake eHybrid Elegance Business+. Deze nieuwe uitvoering onderscheidt zich van zijn sportievere R-Line-broer met een meer op chique gericht voorkomen. Uiterlijk springen de chromen details in het oog, terwijl in het interieur bijvoorbeeld de eucalyptushouten accenten opvallen. Het nieuwe model heeft een rijke standaarduitrusting in combinatie met een vanafprijs onder de € 50.000.

Tot nu toe was de stijlvolle Arteon Shooting Brake eHybrid er uitsluitend in de sportieve R-line Business+-uitvoering. De nieuwe Elegance Business+ richt zich meer op comfort en luxe voor zakelijke én particuliere rijders. Buitenspiegels in chroomlook en nieuwe 18 inch lichtmetalen velgen ‘Muscat’ maken dat direct duidelijk. In het interieur vallen afwerkingsaccenten van eucalyptushout op. Daarbij is de Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ als enige model in de range leverbaar in de nieuwe kleur Kingfisher Blue.

Complete luxe

Naast alle elegante nieuwe features biedt de Elegance Business+ ook de luxe en het comfort van bijvoorbeeld keyless access, de Digitale Cockpit Pro, navigatiesysteem ‘Discover Media’, een elektrisch bediende achterklep en het geavanceerde rijassistentiesysteem Travel Assist, dat semiautonoom rijden mogelijk maakt.

Fluisterstille kracht en efficiency

De Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ heeft een krachtige en efficiënte plug-in hybride-aandrijflijn met een comfortabele automatische transmissie. Het lithium-ion accupakket, dat bij een publiek laadpunt of een wallbox in 3,5 uur is op te laden (0-100%), verleent de ruime Shooting Brake een elektrische actieradius van maximaal 61 km*. Dat betekent dat het gros van de dagelijkse ritten volledig elektrisch is af te leggen. De Arteon Shooting Brake functioneert dan fluisterstil én lokaal emissievrij.

Catalogusprijs onder € 50.000

De nieuwe Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ valt ook op door zijn aantrekkelijke prijsstelling: hij is er vanaf € 49.890*. De meer op sportiviteit geënte Arteon Shooting Brake eHybrid R-line Business is leverbaar vanaf € 50.490*. Elke Arteon wordt standaard geleverd met vier jaar garantie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Met welke auto wilt u een proefrit maken?

We nemen snel contact op voor een afspraak.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per: