Nieuws van de A-Point Groep

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwste modellen, aanbiedingen en diensten, maar ook van relevant nieuws uit de autobranche. Wat u ook zoekt, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Filter: Algemeen A-Point width="28.109" height="25.861"/>
  • Algemeen A-Point
  • Volkswagen
  • Audi
  • SEAT
  • ŠKODA
  • VW Bedrijfswagens

Commissarissen van de Koning onthullen Reuzenbol in showroom A-Point Hoofddorp

Op woensdag 26 mei 2021 hebben de twee Commissarissen van de Koning de Reuzenbol ‘DNA 1’ van kunstenares Ruri Matsumoto onthuld in de showroom van A-Point Hoofddorp.
A-Point groep

A-Point Business Center is verhuisd

Sinds 17 mei is Audi Centrum Amsterdam de thuisbasis van het A-Point Business Center. In de grootste Audi-showroom van Europa kan het team zakelijke klanten de nieuwste Audi-modellen laten ervaren.
A-Point groep

e-tron GT in Nederland: Audi stuurt ruim 11.000 elektrische pk’s de weg op

De Audi e-tron GT is eindelijk hier! De elektrische gran turismo verschijnt in groten getale bij de Nederlandse Audi-dealer.
Audi

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.
A-Point groep

Audi-fans gaan voor bruiloft bij Audi Centrum Amsterdam

Voor de Audi-fan met trouwplannen hebben we nu wel een heel bijzondere actie. Maak kans op een geheel verzorgde bruiloft midden in de grootste Audi-showroom van Europa.
A-Point groep

DOCKR & A-Point intensiveren samenwerking

Bij DOCKR kun je morgen al terecht voor elektrische bakfietsen, elektrische auto’s en bestelwagens. En ook handig: maandelijks opzegbaar!
A-Point groep