De ombouw & maatwerk specialist

a-point is dé specialist in maatwerk en ombouw voor zowel bedrijfs- als personenwagens

Maatwerkdealer van het jaar 2024!

We zijn trots om aan te kondigen dat a-point Bedrijfswagens de Maatwerk Dealer van het Jaar Award heeft ontvangen van Pon Automotive. Deze prijs erkent onze toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen voor bedrijfswagens.


Bij a-point Bedrijfswagens streven we ernaar om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen, met diensten zoals het inbouwen van dubbele cabines, bakopbouw op een Crafter, kippende pick-ups, zwaailichten, sirenes en nog veel meer op maat gemaakte opties.Uw bedrijfswagen op maat

Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfswagen is er één aspect dat altijd centraal staat: deze moet naadloos aansluiten op uw bedrijfsactiviteiten, branche en persoonlijke voorkeuren. Bij a-point begrijpen we als geen ander hoe essentieel maatwerk is voor uw bedrijf.

Offerte aanvragen

De Volkswagen ID. Buzz Cargo

Bij veel bedrijven vragen de dagelijkse werkzaamheden om specifieke, duurzame en toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Daarom bieden wij nu ook maatwerk carrosseriebouw voor de ID. Buzz Cargo, zodat u binnenkort in uw ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst.Offerte aanvragen

Voor wie?

Of u kiest voor de Transporter, elektrische ID. Buzz of de ruime Crafter, bij ons vindt u de juiste om- en inbouw. De laadruimte van alle modellen van Volkswagen Bedrijfswagens kunnen worden voorzien van gespecialiseerde bedrijfswageninrichting. Wij bieden diverse oplossingen, ongeacht de branche waarin uw bedrijf actief is. Denk hierbij aan:

  • Bouw & installatietechniek
  • Hoveniers
  • Logistiek
  • Horeca
  • Detail- en groothandel

Offerte aanvragenTrots op onze succesvolle afleveringen

Zie hier enkele voorbeelden gerealiseerd door a-point. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Spreek snel één van onze maatwerk experts!

Meer informatie


project.general_error_message

Voor welke auto wilt u een offerte aanvragen?

We nemen snel contact op met een vrijblijvend aanbod.

 

Uw gegevens

 

Ik wil graag contact per:

project.general_error_message

Škoda Scala en Kamiq Preview

project.general_error_message

Exclusieve Volkswagen preview