Het Business Center van a-point

Professionele sparringpartner voor elk bedrijf. De beste ondersteuning op alle onderdelen van zakelijke mobiliteit.

Betrouwbare service, persoonlijk maatwerk

Ons Business Center is helemaal ingericht op zakelijke klanten. Wij bieden totaaloplossingen voor zakelijke mobiliteit. Voor zzp-ers, mkb-ondernemers en multinationals. Volledige ontzorging en persoonlijk maatwerk zijn daarbij het uitgangspunt. Onze ervaren accountmanagers zijn de waardevolle schakel tussen auto- en leasebedrijven enerzijds en zakelijke rijders en wagenparkbeheerders anderzijds.

Van lease-advies tot verduurzaming wagenpark

Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Maar denken mee over alle vervoersvraagstukken die klanten bij ons neerleggen. Of dat nu gaat over het leasen, kopen of huren van auto’s, onderhouds- en reparatiecontracten of een oplossing met elektrische leasefietsen. We hebben alles onder één dak. Op steenworp afstand van de grootste showrooms van onze merken.

Maak vrijblijvend kennis

Onze referenties

Het Business Center van a-point werkt al jaren samen met een variëteit aan klanten. Van ANWB, Syntus tot KPMG, Pantar en de Gemeente Amsterdam. Voor elke vorm van mobiliteit hebben we een passende oplossing.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen u graag vrijblijvend wat het Business Center van a-point kan betekenen voor uw bedrijf.

Neem contact op