Škoda Octavia Combi

  • Zakelijke lease v.a.
    € 499 p.m.
  • Privé lease v.a.
    € 509 p.m.
  • Rijklaar
    € 32.985

De nieuwe Škoda Octavia Combi

Met meer dan 7 miljoen verkochte exemplaren sinds 1996 is de Octavia een waar icoon binnen de Škoda-range. De vernieuwde Combi en hatchback hebben dat succes-DNA volop in zich en gaan vérder. Het uiterlijk van de vernieuwde Octavia is aangescherpt en daarbij is de nieuwste generatie LED Matrix-koplampen beschikbaar. In het interieur valt het nieuwe infotainmentsysteem met 13 inch display op. Ook ChatGPT doet zijn intrede. In de nieuwe motorenrange zijn diverse 1.5 eTSI mild-hybridevarianten beschikbaar. De nieuwe Octavia is nu te bestellen.


Lees meer over de nieuwe Octavia

De Škoda Octavia Combi

De Škoda Octavia Combi staat altijd garant voor ruimte en rijplezier. Škoda heeft het met de vierde generatie Octavia Combi gepresteerd om de auto te vullen met nieuwe eigenschappen én tegelijkertijd nog meer ruimte te creëren. De Octavia Combi is dus praktischer, maar hij is ook nog een stuk fraaier dan zijn voorgangers. U kunt de nieuwe Škoda Octavia Combi nu bestellen bij a-point vanaf € 32.985.

Offerte aanvragen

Sportieve uitstraling

De Škoda Octavia Combi is zeer scherp afgewerkt, waardoor de auto sportiviteit uitstraalt. Hij is met een lengte van 4,69 meter maar liefst 22 millimeter langer dan zijn voorganger. Ook zijn breedte van 1,83 meter, een toename van 15 millimeter, maakt de nieuwe Octavia Combi ruimer. De Škoda Octavia Combi heeft een wielbasis van 2,68 meter en 17 inch lichtmetalen velgen. De driedimensionale grille is exemplarisch voor het sportieve design en lijkt klaar voor alle weersomstandigheden die u tijdens uw ritten zou kunnen tegenkomen. De nieuw ontworpen dakrails passen uitstekend bij dit moderne en aerodynamische model.

Offerte aanvragen

Virtuele Cockpit

Binnenin de Škoda Octavia Combi valt direct op dat ook hier grote stappen zijn gezet op het gebied van sportiviteit. De strakke lijnen zijn doorgetrokken naar het fraai opgebouwde dashboard. En alsof dat niet genoeg is, heeft Škoda een tweespaaks stuurwiel toegevoegd. Zo waant u zich zelfs tijdens een ritje naar de bouwmarkt een racecoureur. De toerenteller en snelheidsmeter van weleer zijn vervangen door de Virtuele Cockpit. Deze geeft op het dashboard alle nuttige informatie tijdens het rijden. Optioneel kunt u hier de head-up display bij nemen, die nog meer bijdraagt aan het comfort. Daarnaast bevindt zich centraal in het dashboard een infotainment scherm dat tot 10 inch kan meten, afhankelijk van uw keuze. Deze bedient u met het handige nieuwe Touch Slider systeem of gewoon met de knoppen in het stuurwiel.

Offerte aanvragen

Technologische vernieuwing

Ondanks de grote ruimte zit de Škoda Octavia Combi vol met nieuwe technologie. De Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat u op de juiste snelheid blijft rijden en voorkomt dat u te dicht bij uw voorganger in de buurt komt. Daarnaast is er Lane Assist om te voorkomen dat u onbewust afdwaalt. Het Adaptive Frontlight systeem maakt het makkelijker uw grootlicht in te schakelen. Op basis van een camera in uw binnenspiegel worden tegemoetkomende auto’s niet beschenen, maar de rest van de weg wel. De Škoda Octavia Combi waarschuwt u voor obstakels, bij het rijden en bij parkeren. Front Assist, Park Assist en optioneel Side Assist, waken voor obstakels en grijpen in als dat nodig is. Ook voetgangers zullen de Škoda Octavia Combi niet snel kunnen verrassen, dankzij Predictive Pedestrian Protection.

Offerte aanvragen

Vestigingen

a-point Škoda Almere Veluwezoom 17-19

036 - 5463300
Openingstijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 13:00
ZondagGesloten