Wat is Privé Lease?

In een wereld waar gemak en flexibiliteit steeds meer centraal staan, heeft Privé Lease zichzelf gevestigd als een populaire en aantrekkelijke optie voor particulieren die van de weg willen genieten zonder de lasten van traditioneel autobezit. Maar wat houdt Privé Lease eigenlijk in? Kort gezegd, Privé Lease stelt u in staat om een gloednieuwe auto te rijden tegen een vast maandbedrag, waarbij alle belangrijke kosten inbegrepen zijn. Laten we dieper ingaan op de essentie van Privé Lease en wat het voor u kan betekenen.

Wat is Privé Lease?

Privé Lease is een constructie waarbij u als particulier een nieuwe auto rijdt tegen een vast maandbedrag. Naast de brandstofkosten, mogelijke verkeersboetes en parkeerkosten zijn alle kosten die u normaal gesproken aan een auto heeft, bij het maandbedrag inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over zaken zoals het onderhoud van de auto en de verzekering hiervan. De looptijd van uw leasecontract bepaalt u zelf wanneer u deze afsluit. Bij a-point heeft u de keuze uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.

Privé Lease is vergelijkbaar met een telefoonabonnement. De belbundel kan vergeleken worden met het jaarkilometrage en de abonnementskosten met het maandbedrag van de auto. Bij een telefoonabonnement hoort een telefoon, bij Privé Lease een nieuwe auto. Privé Lease omvat alle kosten, u hoeft alleen nog maar te tanken of laden.

Looptijd Leasecontract

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Privé Lease is de flexibiliteit die het biedt wat betreft de looptijd van uw leasecontract. Of u nu op zoek bent naar een kortstondige verbintenis of een meer langdurige overeenkomst wilt aangaan, Privé Lease past zich aan uw behoeften aan. Met opties zoals 24, 36, 48 of 60 maanden, kunt u de duur van uw leasecontract afstemmen op uw levensstijl en omstandigheden.

Welke auto's kan ik Privé Leasen?

Het scala aan auto's dat beschikbaar is voor Privé Lease is indrukwekkend divers. Of u nu een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of zelfs een milieuvriendelijke elektrische auto verkiest, de keuze is aan u. Met Privé Lease heeft u toegang tot de nieuwste modellen en technologieën, waardoor u altijd in stijl en comfort onderweg bent.

Bekijk ons aanbod

Welke kosten vallen binnen mijn leasecontract?

Een van de grootste voordelen van Privé Lease is de transparantie en voorspelbaarheid van kosten. Het maandelijkse bedrag dat u betaalt, omvat een breed scala aan uitgaven die normaal gesproken bij het bezitten van een auto komen kijken. Dit omvat niet alleen de kosten van de auto zelf, maar ook verzekering, onderhoud, reparaties, wegenbelasting en pechhulp. Met Privé Lease heeft u dus de gemoedsrust dat alles goed geregeld is.

Welke kosten vallen niet binnen mijn leasecontract?

Hoewel Privé Lease veel kosten dekt, zijn er enkele uitgaven die buiten uw leasecontract vallen. Brandstof of elektriciteit om de auto te laten rijden, evenals eventuele verkeersboetes, tol of parkeerkosten, zijn voorbeelden van kosten die niet in uw maandelijkse leasebedrag zijn opgenomen. Het is belangrijk om deze bijkomende kosten in gedachten te houden bij het plannen van uw reizen.

project.general_error_message

Uw persoonlijke Audi Experience