ServicePlus Dealer voor Volkswagen Bedrijfswagens

ServicePlus Dealer voor Bedrijfswagens

Sinds 1 januari 2023 is a-point Bedrijfswagens Amsterdam Zuidoost officieel ServicePlus Dealer. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op deze extra services voor uw Volkswagen Bedrijfswagen.

1. Haal- en brengservice

We halen uw Bedrijfswagen op voor onderhoud of reparatie en brengen hem terug als hij klaar is. Zo bent u altijd verzekerd van goed onderhoud, waar u ook bent.

2. Afspraak binnen 3 werkdagen

Om u mobiel te houden voeren we reparaties zo snel mogelijk uit. Lukt het niet om een afspraak binnen 3 werkdagen te plannen? Dan kunt u gebruikmaken van onze Express Service.

3. Express Service

Met name bedoeld voor reparaties die maximaal twee uur in beslag nemen. Zo kan uw Bedrijfswagen snel weer de weg op.

4. Koelwagenservice

Onderhoud op maat voor Koelwagens die net iets meer aandacht nodig hebben.

5. Twin Repair

Twee monteurs die samen aan uw Bedrijfswagen werken. Dat betekent dat u twee keer zo snel weer onderweg kunt!

6. Bandenservice

Al onze services rond uw halfjaarlijkse bandenwissel inclusief de juiste opslag in ons bandenhotel. Zodra de winter of zomer zich aandient, staan wij in de startblokken om uw banden te wisselen.

7. Shop-in-shop

Wij regelen alle bijzondere producten en diensten die u nodig heeft voor uw Bedrijfswagen. Van inrichting van laadruimtes, speciale accessoires tot extra verlichting.

8. Aanname en aflevering op locatie

Wilt u dat we uw Bedrijfswagen op een alternatieve locatie aannemen of afleveren na reparatie? Geen probleem: zo is er altijd een a-point vestiging in de buurt.

9. We staan altijd voor u klaar

Heeft u specifieke vragen? We staan altijd klaar om ze te beantwoorden. Bel, mail of maak een afspraak via de werkplaatsplanner.

project.general_error_message

Uw persoonlijke Audi Experience