Hoe werkt Privé Lease bij a-point?

Met Privé Lease van a-point rijdt u in een gloednieuwe auto zonder dat u hiervoor een groot aankoopbedrag hoeft te reserveren. Voor een vast maandbedrag heeft u geen omkijken meer naar afschrijving, verzekering, reparatie, wegenbelasting en onderhoud. U hoeft alleen nog te tanken of te laden.

Wat is Privé Lease?

Privé Lease is een overeenkomst waarbij u een nieuwe auto rijdt tegen een vast maandbedrag. Alle kosten die u normaal gesproken voor een auto maakt, zijn bij dit maandbedrag inbegrepen. Alleen brandstof, parkeerkosten en verkeersboetes betaalt u zelf. Geen zorgen dus over bijvoorbeeld onverwachte reparaties. U bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract: bij a-point kunt u kiezen tussen 24, 36, 48 of 60 maanden.

Ontdek Privé Lease bij a-point

Hoe werkt Privé Lease bij a-point?

1. Kies uw favoriete auto

Op onze website staat het actuele lease-aanbod. Hier kunt u auto’s met elkaar vergelijken. We hebben een groot aanbod auto’s beschikbaar voor Privé Lease. Gaat u voor een compacte stadsauto zoals de SEAT Ibiza? Of kiest u een elektrische SUV zoals de Volkswagen ID.5?

2. Selecteer opties en uitvoering

Heeft u een model gekozen? Dan is het tijd om de opties te selecteren. Denk daarbij aan type banden, interieuropties en natuurlijk de kleur van de auto, etc. Zo rijdt u in een leaseauto die helemaal naar uw smaak is samengesteld. De geselecteerde opties bepalen mede de hoogte van het maandbedrag.

3. Bepaal looptijd en aantal kilometers

Nadat alle opties zijn geselecteerd, is het tijd om te kijken naar het leasecontract. Hoeveel kilometer gaat u per jaar rijden? Voor welke periode wilt u het leasecontract afsluiten? Bij a-point kunt u kiezen uit een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden. Het aantal kilometers en de contractduur vormen de basis van uw leasecontract en uw definitieve maandbedrag.

4. Maak een proefrit of ontvang een offerte

Wel zo fijn om even te ervaren hoe uw gewenste leaseauto rijdt voordat u een contract afsluit. Bij a-point kunt u eenvoudig een proefrit aanvragen via de website. U wordt dan teruggebeld voor het maken van een afspraak. Weet u al welke auto het moet worden? Dan kunt u ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

5. We nemen de aanvraag door

Één van onze specialisten neemt na uw aanvraag contact op om deze samen met u door te nemen. We beantwoorden eventuele vragen en begeleiden u vervolgens ook tijdens alle vervolgstappen.

6. Lever gevraagde documenten aan

Om alles in orde te maken hebben wij een aantal documenten van u nodig, zoals een geldig rijbewijs en een bewijs van inkomen. Alle benodigde documenten kunt u terugvinden in deze checklist.

Tip: zorg dat bij de kopie van uw rijbewijs BSN-nummer en pasfoto niet zichtbaar zijn. Dat gaat heel eenvoudig met de KopieID-app.

7. Uw documenten worden beoordeeld

We beoordelen de door u ingezonden documenten. Als alles in orde is, geven we definitief akkoord. U ontvangt een contract dat u ondertekent en terugstuurt.

8. Ruim baan voor uw nieuwe auto!

Zodra het contract afgesloten is, zetten we uw nieuwe leaseauto in de startblokken. Onze afleverspecialisten zorgen ervoor dat u de auto feestelijk in ontvangst kunt nemen.

Voordelen van Privé Lease bij a-point

Privé Lease bij a-point is eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Onze leaseproducten zijn onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services en vallen onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Kwaliteit en transparantie zijn zo gegarandeerd. Voor onderhoud van uw leaseauto kunt natuurlijk ook bij a-point terecht. Wel zo makkelijk: alles onder één dak, en één aanspreekpunt.

Privé lease bij a-point

  • Vast maandbedrag inclusief allriskverzekering en motorrijtuigenbelasting
  • Geen omkijken meer naar afschrijving, bijtelling, reparatie en onderhoud
  • Leasen onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Alleen nog tanken of laden en u kunt rijden

project.general_error_message

Uw persoonlijke Audi Experience