APK Volkswagen

  • A-Point Groep
Sfeerbeeld_Volkswagen_Beetle_1.png

APK

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Wij kunnen de APK uitstekend voor u uitvoeren! Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt bij één van onze Volkswagen vestigingen. Voor Volkswagen-inclusief leden is de APK dan gratis.

Tip: 
U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.

Wettelijk verplicht
De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto een APK moet ondergaan hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof.

Wanneer APK uitvoeren?


ACTIE: Tijdelijk € 25,-* voor uw APK

Wij hebben nu tijdelijk een extra voordelig aanbod. Voor Volkswagens met een benzine- of dieselmotor betaalt u slechts € 25* voor uw APK. Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Wij kunnen de APK uitstekend voor u uitvoeren, we kennen uw auto immers als geen ander. 

*Deze actie is geldig t/m 31 december 2017. Prijs is inclusief 4-gas meting/roetmeting, afmeldkosten en BTW en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren.  Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.