Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Is uw bedrijfswagen 5 jaar of ouder? Dan krijgt u altijd 15% voordeel met Economy Service! Vervang bijvoorbeeld extra voordelig uw distributieriem of remmen. Werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door speciaal opgeleide Volkswagen monteurs, die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en de veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft uw Volkswagen een échte Volkswagen.

De extra voordelen en zekerheden van Economy Service

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar is*
  • 4 jaar garantie op reparaties
  • Standaard pechhulp in Europa**
  • Fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen

Maak werkplaatsafspraak

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw Volkswagen Bedrijfswagens, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. Het is een bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Maak werkplaatsafspraak

Standaard pechhulp

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel mogelijk weer op weg helpen. Laat u uw Volkswagen Bedrijfswagens door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Maak werkplaatsafspraak

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

De hoogste kwaliteit

We kennen uw Bedrijfswagens als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van originele onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Maak werkplaatsafspraak

a-point Loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis winter-, zomer- en aircocheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruikmaken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan

Economy Service
* Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken

Standaard pechhulp
** Elke Volkswagen Bedrijfswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland..