SEAT Economy ServiceIs jouw SEAT 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor SEAT Economy Service. Dan profiteer je namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer. Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wij kennen je SEAT als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

De voordelen en zekerheden van SEAT Service

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
  • Geen verrassingen achteraf, je ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met SEAT Originele Onderdelen

Plan een onderhoudsbeurt

4 jaar reparatiegarantie

Laat je door ons een reparatie uitvoeren op je SEAT, dan krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan je auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij je zo snel weer op weg helpen. Laat je je SEAT door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heb je recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvang je altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

De hoogste kwaliteit.

We kennen jouw SEAT als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van SEAT Originele Onderdelen. Zo ben je zeker van de hoogste kwaliteit.

Plan een onderhoudsbeurt

a-point Loyaliteitspas

Wil je altijd een gratis winter-, zomer- en aircocheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point Loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. Je kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.

Vraag nu aan

Economy Service
* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp
in binnen- en buitenland.