Audi Lifetime ServiceUw Audi een leven lang in topconditie

Bij a-point willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven zowel als remmen en riemen*. Ontdek alle voordelen of maak direct een afspraak.

For a lifetime experience

Met Audi Lifetime Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud. U kunt ook altijd vertrouwen op de zekerheden van Audi Service.

  • Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties
  • Met onze pechhulp service helpen wij u snel weer op weg
  • Wij bieden Audi-kwaliteit voor een goede prijs
  • Onze vakspecialisten kennen uw Audi van A tot Z
  • Wij staan klaar voor alle Audi’s
  • Wij hebben alle software- en kaartupdates voor uw Audi

Plan een onderhoudsbeurt

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van uw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Plan een onderhoudsbeurt

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvang u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

De hoogste kwaliteit.

We kennen uw Audi als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van Audi Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

Plan een onderhoudsbeurt

a-point loyaliteitspas

Wilt u altijd een gratis winter-, zomer- en aircocheck en andere voordelen? Vraag dan de a-point loyaliteitspas aan voor meer mobiliteit, meer gemak en meer voordeel. U kunt al gebruik maken van onze Loyaliteitspas voor € 5,95 per maand.
Vraag nu aan


*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard. De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.