COVID-19 UPDATE

Showrooms geopend op afspraak | Werkplaatsen, magazijnen en verhuur ook geopend!

7

Werken bij A-Point – Vacatures

Locatie

  • Geen locatie
  • Almere
  • Amsterdam

Commercieel medewerker bij A-Point lease

Wat ga je doen?
Als commercieel medewerker speel je een belangrijke rol op de binnendienst van A-Point lease. Jij zorgt er samen met de buitendienst voor dat bestaande klanten binnen de lease groep goed geholpen zijn en tevreden klanten blijven. Daarnaast ben je ook actief bezig met acquisitie. Daarom ben je goed op de hoogte van allerlei mobieliteitsoplossingen die interessant zijn voor onze (nieuwe) klanten.
Om succesvol te zijn in de rol van commercieel medewerker ben je goed in het onderhouden van relaties. We vinden dit niet alleen belangrijk richting klanten, maar ook intern richting jouw team, dat bestaat uit een binnen- en buitendienst. Verder herken je kansen op het commerciële vlak.
Je krijgt een flinke dosis zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij zoeken een nieuwe collega met commerciële talenten die energie krijgt van acquisitie.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

Eerste Autotechnicus voor onze vestiging in Almere

Wat ga je doen?
Jij doet er alles aan om storingen op te lossen en reparaties zo goed mogelijk uit te voeren voor onze klanten. Auto’s moeten rijden, zonder problemen. Daarom stel jij de juiste diagnoses en neem jij het onderhoud voor je rekening. Je houdt rekening met de voorschriften van de fabriek en de importeur en handelt daarnaar. In de werkplaats stem je het werk af met collega’s, zoals andere technici en de chef werkplaats. Als eerste autotechnicus houd je je bezig met het:
Uitvoeren van onderhoud;
Onderzoeken en oplossen van storingen;
Verrichten van apk-keuringen;
Registreren van welke werkzaamheden je hebt gedaan.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>