Werken bij A-Point – Vacatures

Locatie

  • Geen locatie
  • Amsterdam ZO
  • Hoofddorp

Medewerker(ster) Verkoopadministratie

Vanuit de centrale verkoopadministratie te Amsterdam Zuidoost ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen ten behoeve van alle verkochte auto’s. Vanaf de bestelling bij de fabriek tot en met de afhandeling en facturatie aan de eindgebruiker. Je voert controles uit op verkooporders en verwerkt deze. Je beheert en stuurt op administratieve processen. Je bewaakt de stand van zaken rondom afleveringen en kentekens. Daarnaast onderhoud je contacten met de importeursafdelingen van de diverse merken.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

HR Adviseur

HR Adviseur A-Point (32 – 40 uur)
Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste HR collega die met ons aan de slag wil om invulling en uitvoering te geven aan het HR beleid binnen A-Point. Ben jij op zoek naar een 2e of 3e stap in je carrière, lees dan snel verder!
Wat ga je doen?
Als HR adviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies over de uitvoering van het HR beleid binnen A-Point; het mooiste Automotive bedrijf in Amsterdam. Dit doe je met volledige enthousiasme en met oprechte interesse in je collega’s om zo de (strategische) bedrijfsdoelstellingen helpen te realiseren.

Ons HR team bestaat naast jou uit nog een HR Adviseur en een HR medewerker. Je zal rapporteren aan de HR Manager. We werken gezamenlijk aan een verdere optimalisatie van de HR thema’s als Duurzame Inzetbaarheid, Diversiteit & Inclusie, recruitment en learning & development van medewerkers. Verder lever je een belangrijke bijdrage als linking pin tussen HR advies, de business en het Pon HR service center in Leusden.

Je bent een daadkrachtige adviseur die gemakkelijk en snel schakelt en te allen tijde het overzicht weet te bewaren. Ook draag je bij aan een verdere procesoptimalisatie op HR vlak. En last but not least heb je boven alles een can-do mentaliteit, wij kunnen het aan jou overlaten!

Is deze baan jou op het lijf geschreven vanwege jouw sterke persoonlijkheid en relevante ervaring? Dan maken wij graag kennis met jou!

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

Accountmanager Bedrijfswagens

Je bent verantwoordelijk uitbreiden en beheren van het klantenbestand. Jij bezoekt nieuwe en bestaand relaties voor de verkoop van bedrijfswagens. Je adviseert proactief op het gebied van mobiliteit. Jij kunt als geen ander door je eigen succes aantonen dat je moet doorgroeien. Je wordt ondersteund door een professionele organisatie met gemotiveerde collega’s.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

Service Adviseur bij onze vestiging in Hoofddorp

Jij bent het gezicht en visitekaartje van A-Point, je bent het aanspreekpunt voor klanten rondom alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je zorgt dat deze worden aangenomen, ingepland, voorbereid en afgehandeld. Je bent representatief en zorgt ervoor dat klanten met vertrouwen hun auto bij A-Point in onderhoud hebben of ter reparatie aanbieden. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor werkorders en de juiste afhandeling van klachten. Ook ben je het aanspreekpunt voor overige Aftersales diensten.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

Audi RS verkoop specialist

A-Point heeft als doel om dé Audi RS specialist te worden binnen Nederland. Zoek je als klant een Audi RS? Dan ga je natuurlijk naar Audi Centrum Amsterdam! Jij gaat dit waarmaken. Dit doe je onder andere door je klantgerichte instelling. Niks is jou te veel om de RS-klant te ontzorgen. Daarnaast ben je een netwerker pur sang.
Jij bent de specialist als het gaat om de RS modellen van Audi. Naast jouw reguliere werkzaamheden als verkoop adviseur bij het Audi centrum Amsterdam, beheers je alle kennis op het gebied van de RS modellen. Zo zorg je ervoor dat klanten met vragen over de RS modellen bij A-Point direct en goed geholpen kunnen worden.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>

Commercieel directeur

De automotive markt is volop in beweging, hetgeen veel mogelijkheden biedt om de marktpositie te versterken. Om daarin een vooruitstrevende rol te spelen werkt u aan een professioneel en gedreven team, dat samenwerkt vanuit een open en positieve cultuur waarin vertrouwen de basis vormt. Hierbij legt u de verantwoordelijkheid bij uw medewerkers en ondersteunt u hen om hun doelen te bereiken. Hiertoe geeft u op een faciliterende en inspirerende wijze leiding en begeleidt u uw medewerkers in hun ontwikkeling.
U geeft leiding aan het verkoopproces en u bent gericht op het behalen van de verkoop doelstellingen. Vanuit een heldere, lange en korte termijn visie, gebaseerd op de plannen van de onderneming, ontwikkelt u strategisch beleid ten aanzien van de commerciële zaken en weet u dit om te zetten naar een gedegen, transparant en werkzaam commercieel plan. U behaalt resultaten door de verkoop van bestaande producten en diensten verder uit te bouwen en nieuwe ideeën neer te zetten.
U bent ondernemend en bouwt aan de interne en externe relaties. U bent gewend te werken in een complexe en dynamische omgeving en kent het belang van goede en transparante  communicatie. U heeft ervaring in stakeholdermanagement en u weet uw stakeholders mee te krijgen.

Meer informatie width="28.109" height="25.861"/>