Even voorstellen... Ton Steur, onze Volkswagen Bedrijfswagens PRO!

Bij A-Point Bedrijfswagens draait alles om technische innovaties. Continu zoeken wij naar technieken en features die het rijden in een Volkswagen Bedrijfswagen veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het belangrijk dat u weet wat ze kunnen en hoe ze werken. Ik ben er speciaal voor u, om u hierbij te ondersteunen en adviseren. Mijn naam is Ton Steur, Volkswagen Bedrijfswagens PRO. Via deze nieuwsbrief zal ik u vanaf nu regelmatig op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Volkswagen Bedrijfswagens zijn uitgerust met vele elektronische hulpmiddelen en hebben diverse moderne systemen die, voor u als bestuurder, de veiligheid en het rijcomfort verhogen. Denk aan Adaptive Cruise Control en Parkeerassistent. Ik kan me goed voorstellen dat u hierover vragen heeft, zowel tijdens de oriëntatie op uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen als na aanschaf ervan.

Vanaf nu kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Ik ben, als Volkswagen Bedrijfswagens PRO, een nieuw gezicht binnen A-Point Bedrijfswagen Amsterdam en sta graag voor u klaar. U heeft een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen op het oog en wilt advies over de te nemen technische opties? Of u heeft, na aanschaf van uw Volkswagen Bedrijfswagen, nog vragen over de vele mogelijkheden van uw navigatiesysteem?

Wat uw vragen ook zijn, ik beantwoord ze in heldere, duidelijke taal. Ik laat u bijvoorbeeld zien hoe zaken werken, geef advies over de voor u juiste opties en stel systemen voor u in. Geen vraag of verzoek is mij te veel. U kunt mij op diverse manieren bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Als Volkswagen Bedrijfswagens PRO van A-Point Bedrijfswagens sta ik u graag te woord!

Ton Steur
Volkswagen Bedrijfswagens PRO

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam Zuidoost
Telefoon 020 – 430 16 40
pro@a-point.nl