7

Altijd mobiel, ook zonder uw Volkswagen Bedrijfswagen

U bent tijdelijk even niet zo mobiel. Dit kan komen door pech onderweg of omdat uw Volkswagen Bedrijfswagen bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Wij snappen dat dit vervelend is. Daarom bieden wij de volgende 3 diensten en producten aan op het gebied van mobiliteit:

  1. Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie
  2. Haal- en brengservice
  3. Vervangend vervoer

Zo beperken we de overlast voor u tot een minimum en kan uw dagelijkse routine gewoon doorgaan.

Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie

Met de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsgarantie bent u 24/7 verzekerd van snelle en professionele hulpverlening als u met autopech langs de weg staat.  Ook in het buitenland. Wij repareren uw Volkswagen Bedrijfswagens ter plekke, mocht dit niet binnen 3 uur lukken dan zoeken we naar een andere oplossing. Dit kan variëren van een andere vervoersmogelijkheid tot een hotelovernachting voor u en uw passagiers. De kosten van deze hulpverlening zijn voor Volkswagen Bedrijfswagens. Meer weten over de voorwaarden? Neem contact met ons op.

Haal- en brengservice

Als uw Volkswagen Bedrijfswagen bij ons staat voor reparatie of een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel weer thuis of op uw werk komt. U kunt kiezen uit:

  1. Gratis Shuttle Service: brengt u vanaf onze vestiging naar huis of werk en andersom.
  2. Gratis leenfiets: sportief en lekker in de frisse buitenlucht.
  3. Haal- en brengservice: laat uw auto thuis ophalen en weer afzetten.

Meer weten over kosten en voorwaarden? Vraag het ons.

Vervangend vervoer

Wilt u bij onderhoud of reparatie liever zelf de controle houden? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Dit kan in de vorm van een gratis leenfiets of een leenauto voor een aantrekkelijk tarief. Vragen? Neem contact met ons op.