De Volkswagen Bedrijfswagens Transporter 6.1

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Aan ruimte ook geen te kort in de Transporter 6.1, met een laadvolume van 5,8m³, een laadvermogen van 1386kg en een laadlengte tot 3.320mm.

  • Rijklaar v.a. € 19.635,-
  • Lease v.a. € 395,- p.m.
Rijklaar v.a. € 19.635,-
Lease v.a. € 395,- p.m.

De Transporter 6.1 - De uitvoeringen

Bijzonder stevige carrosserie, duurzame materialen en hoogwaardige afwerking. En om de Transporter 6.1 helemaal naar wens samen te stellen, zijn er als aanvulling op de rijke standaarduitrusting 3 uitrustingslines: Comfortline, Highline en Bulli.

De Transporter 6.1 Bulli

De meest luxe uitvoering van de vernieuwde transporter is de Transporter 6.1 Bulli! Met de onmiskenbare 5+1 strips chroom op de voorkant, LED-Koplampen en grotere lichtmetalen velgen een lust voor het oog van de echte Transporter fan. Voor de bestuurders en bijrijders niks minder: adaptive cruise control, de state-of-the-art Digital Cockpit, navigatie Discover Pro en het rijk gedecoreerde dashboard uit de Multivan 6.1.

Als een van de eersten de Transporter 6.1 Bulli in handen krijgen? Bestel hem dan snel en profiteer van € 1.500,- introductievoordeel.

Offerte aanvragen width="28.109" height="25.861"/>

De Transporter 6.1 - Het interieur

Het nieuwe, gemoderniseerde dashboard kenmerkt het interieur van de Transporter 6.1. Op het vernieuwde instrumentenpaneel ziet u alles in één oogopslag. Het display voor de multifunctionele weergave belangrijke informatie weer over het gereden traject, de rijtijd en het verbruik. In de multifunctionele weergave is tevens een vermoeidheidsherkenning inbegrepen. Bovendien overtuigt de Transporter 6.1 met de moderne mogelijkheden van de standaard connectiviteit die de nieuwste generatie van het infotainmentsysteem mogelijk maakt. Daarnaast zorgen een hogere zitpositie voor een maximaal overzicht en tal van opbergvakken houden het interieur opgeruimd.

De Transporter 6.1 - De laadruimte

Er wordt geen ruimte verspild, de laadruimte is maximaal 2.975 mm lang en 1.940 mm hoog. Er is veel ruimte voorhanden in het bestuurderscompartiment en het optionele opbergsysteem is zeer praktisch. Met de universele vloer, extra ventilatie-openingen en een onderlaadfunctie maakt u nog meer kennis met de innovatieve transportoplossingen. Dankzij de onderlaadfunctie krijgt u meer ruimte voor maximaal 3320mm lange goederen. Maar er is nog meer, zoals de optionele laadruimtevergrendeling die het mogelijk maakt om de laadruimte afzonderlijk van het bestuurdersgedeelte te vergrendelen en het afsluitbare vak onder de tegen meerprijs leverbare dubbele zitbank voor bijrijders.

De Transporter 6.1 Dubbele Cabine

De Transporter 6.1 Dubbele Cabine is veelzijdiger dan ooit. Hij is leverbaar in vier versies en standaard voorzien van een brede doorlaadmogelijkheid onder de bank. De vier uitvoeringen van de Transporter Dubbele Cabine zijn: Basis, plus, luxe en exclusive. Afhankelijk van het model is er keuze uit verschillende dakhoogtes, wielbasis, stoelpakketten en opbouwvarianten.

De Transporter 6.1 Pick-up

Wie productief wil zijn, moet ook veel kunnen vervoeren. Daarom biedt de Transporter 6.1 Pick-up – afhankelijk van de wielbasis – ruimte voor maximaal vier Europallets. U heeft de keuze uit een enkele en dubbele cabine waardoor er plaats is voor 2-6 personen. De Transporter 6.1 gaat recht op zijn doel af. Met een klimvermogen van maximaal 37° en een laadgewicht van maximaal 1.243 kg is hij onverstoorbaar. Bovendien is hij met de automatische hulp bij het optrekken op een helling, remhulp bij het afdalen en een mechanisch sperdifferentieel ook nog betrouwbaar als het onderweg moeilijk wordt.

De Transporter 6.1 Kombi

Voor elke belangrijke taak heeft de Transporter 6.1 Kombi een mogelijkheid zich aan te passen. Het variabele interieur en de veelzijdige stoelvarianten bieden een oplossing voor praktisch elke situatie.  Verander gemakkelijk tussen personenvervoer en vrachtvervoer. Zo is de Kombi geschikt voor max. 9 personen, maar heeft u de mogelijkheid tot verschillende zitvarianten. Aan beide kanten heeft u een schuifdeur. Als u grote dingen moet vervoeren kunt u de banken en stoelen snel verwijderen, maar voor kleine dingen kunt ook even snel de rugleuningen opvouwen. Deze zijn namelijk volledig opvouwbaar. En dit zijn nog maar een paar van de praktische dingen, de Transporter 6.1 Kombi heeft namelijk ook nog de nieuwste innovaties op het gebied van hulp- en veiligheidsystemen.

Bezoek onze showrooms

A-Point Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Transporter

Contante prijs

€ 19.635,-

Aanbetaling

€ 3.408,-

Totaal kredietbedrag

€ 17.617,-

Slottermijn

€ 1.768,-

Termijnbedrag

€ 264,15

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 0,-

Debetrentevoet

0.25%

Jaarlijkse kostenpercentage

0.25%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer