De Volkswagen Bedrijfswagens Transporter
De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde.

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. De nieuwe Transporter. Meer van hetzelfde. Hij is daarmee voordeliger dan zijn voorganger. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers. De zesde generatie Transporter staat in de showroom en is te bestellen bij A-Point Bedrijfswagens!

  • Rijklaar v.a. € 19.400,-
  • Lease v.a. € 359,-
Rijklaar v.a. € 19.400,-
Lease v.a. € 359,-

De nieuwe cabine met het slimme opbergsysteem

De nieuwe Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de nieuwe Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de nieuwe Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

Ontdek de verschillende uitvoeringen

Voor de verschillende uitvoeringen van de nieuwe Transporter verwijzen we u graag naar de brochure. Hierin vindt u meer informatie over:

  • Transporter – Gesloten bestelwagen
  • Transporter – Dubbele cabine
  • Transporter – Kombi
  • Transporter – Pick up Enkele cabine
  • Transporter – Pick up Dubbele cabine
  • Transporter – Chassis Enkele cabine
  • Transporter – Chassis Dubbele cabine

Meer weten? Neem dan contact op met A-Point Bedrijfswagens!

Bezoek onze showrooms

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Transporter

Contante prijs

€ 19.400,-

Aanbetaling

€ 3.367,-

Totaal kredietbedrag

€ 17.699,-

Slottermijn

€ 5.820,-

Termijnbedrag

€ 197,97

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 0,-

Debetrentevoet

0.25%

Jaarlijkse kostenpercentage

0.25%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer