De Volkswagen Bedrijfswagens Multivan
De Volkswagen Multivan bij A-Point Bedrijfswagens

De Volkswagen Multivan is bestelbaar bij A-Point. Net als bij de nieuwe Transporter is de Multivan verder verbeterd. Het vernieuwde design van het exterieur en dashboard en de nieuwe bekledingsstoffen en kleurstellingen geven de Multivan een frisse uitstraling. Daarnaast is, net als bij de nieuwe Transporter, de standaarduitrusting verder uitgebreid en worden de nieuwste generaties multimediasystemen en bestuurdersassistentiesystemen leverbaar.

  • Rijklaar v.a. € 50.535,-
Rijklaar v.a. € 50.535,-

*Prijzen zijn excl. btw & bpm

Rijke en veilige standaarduitrusting

  • Vermoeidheidsherkenning (nieuw)
  • Multi collision brake (nieuw)
  • Hill hold (nieuw)
  • Start Stop systeem (nieuw)
  • Radio Composition Colour met 8 luidsprekers en Bluetooth (nieuw)
  • Dynamisch onderstel (nieuw, Highline)
  • Licht en zicht pakket (nieuw, Highline)
  • Multifunctioneel stuurwiel (nieuw, Highline)

De tweede schuifdeur is niet langer standaard op de Comfortline. Vanwege gewichtsrestricties leverde de tweede schuifdeur in combinatie met de standaard zitopstelling (7-persoons) problemen op bij diverse motoren op de Multivan 5GP. Door de schuifdeur optioneel te maken is elke motorvariant weer met de standaard zitopstelling leverbaar en kan de tweede schuifdeur in combinatie met een passende zitopstelling toegevoegd worden bij de motoren waar een gewichtsrestrictie van toepassing is.

Nieuwe Euro6 motoren

Net als de Transporter 6 Kombi wordt ook de Multivan standaard met de nieuwe Euro6 motoren geleverd. De 103kW en 132kW vermogensklasses zijn hierbij vervangen door de nieuwe vermogensklasses 110kW en 150kW. Ook is een 110kW met DSG én 4Motion aan het leveringsgamma toegevoegd. Doordat de nieuwe motoren een stuk zuiniger zijn dan de Euro5 motoren daalt de CO2-uitstoot en hiermee ook de CO2-belasting.

Direct vanaf de introductie is de Multivan leverbaar als Dubbele Cabine en ‘Van’-uitvoering.

Generation Six

Naast de Comfortline en Highline uitvoeringen wordt de Multivan ook leverbaar als bijzondere Generation Six. Deze uitvoering is gebaseerd op de Comfortline met korte wielbasis en is leverbaar met de 110kW en 150kW motoren. De uitrusting bestaat uit een bundeling meeruitvoeringen aangevuld met unieke Generation Six elementen. Naast de standaard Multivan kleuren en 17″ ‘Devonport’-velgen kan de Generation Six besteld worden in 4 two-tone kleurstellingen en met de 18″ ‘Disc’ velgen. Samen met de leverbare decorpanelen in exterieur-kleur wordt een link gelegd naar het ‘origineel’.

Meer weten over de Multivan?

Neem dan contact op met A-point Bedrijfswagens!

Bezoek onze showrooms

A-Point Amsterdam Noord

Aambeeldstraat 7
1021 KB Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de Multivan

Contante prijs

€ 50.535,-

Aanbetaling

€ 8.771,-

Totaal kredietbedrag

€ 45.342,-

Slottermijn

€ 4.549,-

Termijnbedrag

€ 679,87

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 0,-

Debetrentevoet

0.25%

Jaarlijkse kostenpercentage

0.25%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer