7

De Volkswagen Bedrijfswagens load up!
Opvallend ruim. Opvallend schoon. Opvallend wendbaar.

Met de nieuwe load up! is er eindelijk een bedrijfswagen waarmee u lekker opvalt. Is een bestelauto net niet hip genoeg voor uw bedrijf, of heeft u voldoende aan een wat kleinere laadruimte? Dan is de nieuwe load up! uw beste vriend. Ruimer dan u denkt. Super schoon en zuinig. En… lekker handig in de binnenstad.

Lekker in te laden

Snel even inladen en alle leveringen in één ritje bezorgen? Dat doet u met de load up!. De laadruimte is uitgerust met een sterke laadvloer, een vloermat, sjor-ogen en een scheidingsrek. Het load up! pakket is beschikbaar op alle vijf-deurs varianten van de nieuwe up! De mogelijkheden zijn ongekend.

De e-load up!

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-load up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-load up! voor duurzaam rijplezier in de stad – én daarbuiten. Daarnaast is de nieuwe e-load up! fiscaal ook zeer aantrekkelijk. U heeft recht op 36% milieu-investeringsaftrek (MIA).

De eco-load up! Opvallend ruim. Opvallend zuinig.

De eco-load up! Ontlast uw portemonnee. Met aardgas bespaart u flink op uw brandstofkosten. En… met de eco-load up! komt u ver. Het bereik van de aardgas en benzinemotor samen is zelfs 600 km. De uitvoeringen van de load up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door de dealer om te bouwen tot een up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Meer weten over de load up?

Neem dan contact op met A-point Bedrijfswagens!

Bezoek onze showrooms

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de load up!

Contante prijs

€ 10.782,-

Aanbetaling

€ 1.872,-

Totaal kredietbedrag

€ 9.836,-

Slottermijn

€ 3.235,-

Termijnbedrag

€ 110,02

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 0,-

Debetrentevoet

0.25%

Jaarlijkse kostenpercentage

0.25%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer