7

De Volkswagen e-Crafter
Volkswagen e-Crafter bij A-Point Bedrijfswagens

De Volkswagen e-Crafter is 100% elektrisch en perfect voor stedelijk gebruik. Met een actieradius van 160 kilometer* is de e-Crafter bij uitstek geschikt voor ‘last mile-leveringen’. Ook voor andere toepassingen in de stad zoals een mobiele werkplaats is de e-Crafter ideaal.

€ 6.750,- Duurzaamheidspremie

Toon uw duurzame ambitie en lease of koop nu de elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Met de e-Crafter heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950,- inclusief duurzaamheidspremie van € 6.750,-.

Met Full Operational Lease rijd u voor € 725,- per maand zorgeloos rond in een gloednieuwe e-Crafter inclusief onderhoud en reparatie.

Plan een proefrit width="28.109" height="25.861"/> Offerte aanvragen width="28.109" height="25.861"/>
  • Rijklaar v.a. € 49.950,-
  • Lease v.a. € 725,- p.m.
Rijklaar v.a. € 49.950,-
Lease v.a. € 725,- p.m.

Complete uitvoering

De elektrische bestelbus is gebaseerd op de Crafter. Dit betekent dat e-Crafter is uitgerust met dezelfde state of the art assistentiesystemen. De e-Crafter wordt standaard geleverd met Park Assist inclusief side protection, een multifunctionele camera en een achteruitrijcamera. Verder zijn de testvoertuigen uitgerust met Climatronic automatische airconditioning, verwarmbare comfortstoelen, een navigatiesysteem, telefoonvoorbereiding en led-koplampen.

Vlotte acceleraties

De e-Crafter is gemaakt voor dagkilometrages van 70-100 km, waarvan 85% in de stad. Daarom is de topsnelheid van de e-Crafter ook begrensd op 90 km/h. De 35,6 kWh lithium-ion batterij van de e-Crafter is in de wagenvloer geïntegreerd. Daardoor zijn het laadvolume en de laadbreedte gelijk aan die van de andere uitvoeringen. De 100 kW/136 pk sterke elektromotor zorgt voor vlotte acceleraties.

Snelle laadtijden

Bij een 40 kW CCS gelijkstroom laadstation (snelladen) duurt het tot 80% opladen van de batterij slechts 45 minuten. Met een wisselstroom wallbox (7,2 kW) duurt het volledig laden 5 uur en 20 minuten. Deze laadmethode is vooral geschikt voor de nacht.

Een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid

De 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is nog voor zijn marktintroductie onderscheiden met de ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ in de categorie ‘Transport- en bestelwagens’. De ‘Europese Transportprijs voor Duurzaamheid’ is een initiatief van de Duitse uitgeverij HUSS en het vakblad ‘Transport’. Met de prijs, die in 2017 voor de 4de keer werd uitgereikt, beloont de jury bedrijven uit de bestelwagensector waarvan de producten, diensten en strategieën een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid.

De elektrische Volkswagen Crafter is naar verwachting in het najaar van 2018 te koop. De Nederlandse specificaties en prijzen van de nieuwe e-Crafter worden in de loop van 2018 bekend gemaakt.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Bezoek onze showrooms

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

Financier de e-Crafter

Contante prijs

€ 49.950,-

Aanbetaling

€ 8.670,-

Totaal kredietbedrag

€ 45.569,-

Slottermijn

€ 14.985,-

Termijnbedrag

€ 509,72

Totale door de consument te betalen bedrag

€ 0,-

Debetrentevoet

0.25%

Jaarlijkse kostenpercentage

0.25%

Looptijd

60 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Financial Services. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam DFM N.V. onder nummer 31018376 en is gevestigd te Amersfoort. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12045409. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl

Let op! Geld lenen kost geld

* Zie disclaimer