7

De nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens Caddy
Bij A-Point Bedrijfswagens, dat zit wel goed!

Al jaren behoort de Volkswagen Caddy tot de favoriete uitrusting van vakmensen en ondernemers. En om dat te blijven is de vijfde generatie Caddy’s gearriveerd. Deze versie van de meeste verkochte bedrijfsauto van Volkswagen Bedrijfswagens is ruimer, sneller en comfortabeler dan ooit. Daarnaast is de Caddy voorzien van de nieuwste hightech assistentiesystemen en connectiviteit. Gecombineerd met de uiterst duurzame TDI-motoren met ‘twin dosing’, maakt dit de Caddy een plezier om mee te rijden én werken!

VW Caddy 2020

Volkswagen Caddy - De prijs

VW Caddy 2020

De vijfde generatie Volkswagen Caddy komt later dit jaar naar Nederland. In 2021 volgt de grotere VW Caddy Maxi. Blijf op de hoogte van de definitieve data, de verkoopprijs en de leaseprijs.

De huidige vierde generatie VW Caddy is rijklaar vanaf € 13.150,-. Bekijk onze voorraad of onze occasions als u eerder een Caddy wilt rijden.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/> Bekijk de voorraad width="28.109" height="25.861"/>

Volkswagen Caddy - Het design

De vijfde generatie Volkswagen Caddy is tot in de puntjes vernieuwd. En dat begint al bij de basis, want het is de eerste Caddy die gebouwd is op het MQB-platform van Volkswagen. De gehele look is fris, stijlvol en opmerkelijk sportiever dan die van zijn voorgangers.

Opvallend is de strakke belijning van de LED-verlichting aan de voorzijde, en de smalle verticale achterverlichting die niet alleen strak oogt, maar ook extra ruimte laat voor de achterdeuren. Bovendien is bij de standaard versie de wielbasis 73 mm verbreed, zijn de wielen een (optionele) slag groter én is de laadruimte flink gegroeid. Je krijgt nu dus nóg meer Caddy voor je geld.

Volkswagen Caddy - Het interieur

Meer Caddy krijg je ook in de cockpit: het interieur van deze generatie Caddy’s is ruimer, heeft uiterst comfortabele AGR Ergocomfort-stoelen speciaal voor lange ritten, een neerklapbare passagiersstoel met tafelfunctie, LED-interieurverlichting, een 230 Volt-aansluiting en een los te openen laadruimte.

De digitaalste Caddy ooit
Ook is de binnenzijde volledig hi-tech, want zelfs de standaard configuratie van de Caddy zit boordevol technologische hulpmiddelen. Er zijn maar liefst 19 assistentiesystemen optioneel actief. Een van deze systemen is Travel Assist. De Caddy is de eerste Volkswagen Bedrijfswagen met deze technologie, waarmee (grotendeels) autonoom rijden op de meeste wegen mogelijk wordt. Ook zijn onder andere Trailer Assist, Emergency Assist, Side Assist en Adaptive Cruise Control onderdeel van het pakket.

Bovendien is het vernieuwde infotainmentsysteem grotendeels te personaliseren met schermen tot wel 10 inch met een veelvoud aan online diensten en intuïtieve digitale bedieningsfuncties.

Volkswagen Caddy - De laadruimte

De laadruimte van de nieuwe Caddy is indrukwekkend te noemen. De wielbasis van de ‘normale’ Caddy is 73 mm langer dan zijn voorganger en de laadruimte is 50 mm breder en 7 mm hoger. Hierdoor is de totale capaciteit van de laadruimte maar liefst 3,3 m3. En dankzij de grotere laadopening kan er nu een volledig europallet overdwars in geladen worden.

De Caddy Maxi – de naam zegt het al – is nog een slag ruimer. De laadcapaciteit telt in totaal 4 m3 en de schuifdeur is 139 mm langer waardoor er zelfs twee europallets in geladen kunnen worden.

Volkswagen Caddy - De motoren

De motoren van de Caddy zijn bijzonder zuinig, zo’n 12% ten opzichte van hun voorgangers. Bovendien zijn deze hightech TDI-motoren een stuk schoner en voldoen ze nu al aan de Euro 6 emissies die vanaf 2021 ingaan, mede dankzij twee SCR-katalysatoren en een dubbele AdBlue dosering.

Afhankelijk van de uitvoering ligt het vermogen van de viercilinder diesels tussen de 55 kW/75 pk en 90 kW/122 pk. Ook wordt er een TGI-versie op aardgas leverbaar. De Caddy Maxi volgt later in 2021.

Volkswagen Caddy leasen bij A-Point

De nieuwe Volkswagen Caddy en Caddy Maxi zijn natuurlijk beschikbaar om te leasen bij A-Point. Meld je hieronder aan om volledig op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid, de opties en de voorwaarden. De standaarduitvoering verschijnt later in 2020, de Caddy Maxi volgt in 2021.

Houd mij op de hoogte width="28.109" height="25.861"/>

Bezoek onze showrooms

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie