Kom nu langs voor de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij A-Point Bedrijfswagens in Amsterdam, Hoofddorp of Almere. Voor slechts € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Op meer dan 20 punten gecheckt

Tijdens de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens controleren onze ervaren servicemonteurs jouw Bedrijfswagen uitvoerig op 20 cruciale punten. Zo weet je zeker dat jouw Bedrijfswagen veilig en betrouwbaar de winter doorkomt. Er wordt bij de Wintercheck o.a. gekeken naar de banden, remschijven, ruitenwissers, accu, het koelsysteem en de airconditioning. Daarnaast vullen we waar dat nodig blijkt te zijn gratis alle vloeistoffen van jouw Bedrijfswagen bij! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid de winter in gaat met jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Plan uw werkplaatsafspraak width="28.109" height="25.861"/>

Een nieuwe accu, gratis*

Een slechte accu zorgt in de winter voor circa 50% van alle strandingen. Daarom wordt je accu bij de Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck van A tot Z door onze monteurs gecontroleerd. Accu niet in orde? Dan krijg je gratis* een nieuwe. Zo weet je zeker dat je zonder stilstaan de winter doorkomt. Verschil moet er zijn.

*Je ontvangt een gratis accu indien deze aan vervanging toe is. De wintercheck is geldig van 1 november 2018 tot en met 28 februari 2019. De gratis accu bij de wintercheck is geldig van 1 november 2018 tot en met 31 december 2018. De actieperiode van de accessoires loopt van 1 oktober 2018 tot en met 28 februari 2019.

Winterbanden

Je hebt glad, en je hebt grip. Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

All-Season banden

Je hebt gedoe. En je hebt gedaan. Als je één band voor alle weertypes wilt, zijn er all-season banden voor alle Volkswagen bedrijfswagens. Daarmee heb je het hele jaar grip en ben je bestand tegen weer en wind. Zonder dat je hoeft te wisselen of opslagkosten betaalt. Verschil moet er zijn.

Accessoires

Allweather mattenset.

Tijdens de natte maanden kan je niet voorkomen dat je vocht en vuil meeneemt als je de bus in stapt. Met deze tweedelige rubberen mattenset blijft je interieur als nieuw. Nu vanaf € 34,95.

Bandenhoezen.

Met de bandhoezen kunnen jouw zomerbanden netjes opgeruimd worden. De bandenhoezen zijn geschikt tot max 18-inch. Nu € 16,50.

Ruitensproeiervloeistof.

In de donkere maanden is een vieze voorruit extra hinderlijk, en soms zelfs uitermate gevaarlijk. Zorg daarom dat je altijd voldoende ruitenwisservloeistof bij je hebt. Met deze voordelige 5 liter can (werkzaam tot – 20˚C) zit je altijd goed. Nu € 4,10.

A-Point Service aannamepunt Zuidas

Buitenveldertselaan 34
1081 AA Amsterdam
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Weesp

Nijverheidslaan 5-7
1382 LE Weesp
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Badhoevedorp

Sloterweg 65
1171 CG Badhoevedorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

De Strubbenweg 3
1327 GA Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Dronten

De Noord 30
8251 GL Dronten
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Lelystad

Schroefstraat 1
8223 EC Lelystad
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Amsterdam West

Kabelweg 100
1014 BC Westpoort Amsterdam
Nederland

Meer informatie