Kom nu langs voor de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt uw bedrijfswagen flink op de proef. Wilt u veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij A-Point Bedrijfswagens. Voor slechts € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs uw bus op 12 cruciale punten. U krijgt er nu ook nog eens gratis all-weather mattenset bij! (OP=OP)

Op meer dan 12 punten gecheckt

Tijdens de Wintercheck voor Volkswagen Bedrijfswagens controleren onze ervaren servicemonteurs uw Bedrijfswagen uitvoerig op 20 cruciale punten. Zo weet u zeker dat uw Bedrijfswagen veilig en betrouwbaar de winter doorkomt. Er wordt bij de Wintercheck o.a. gekeken naar de banden, remschijven, ruitenwissers, accu, het koelsysteem en de airconditioning. Daarnaast vullen we waar dat nodig blijkt te zijn gratis alle vloeistoffen van uw Bedrijfswagen bij! Zo weet u zeker dat u goed voorbereid de winter in gaat met uw Volkswagen Bedrijfswagen.

Plan uw werkplaatsafspraak width="28.109" height="25.861"/>

Een nieuwe accu, gratis*

Een slechte accu zorgt in de winter voor circa 50% van alle strandingen. Daarom wordt uw accu bij de Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck van A tot Z door onze monteurs gecontroleerd. Accu niet in orde? Dan krijgt u gratis* een nieuwe. Zo weet u zeker dat u zonder stilstaan de winter doorkomt. Verschil moet er zijn.

Winterbanden

Je hebt glad, en je hebt grip. Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling en een kortere remweg. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.

Bekijk de webshop width="28.109" height="25.861"/>

All-Season banden

Je hebt gedoe. En je hebt gedaan. Als u één band voor alle weertypes wilt, zijn er all-season banden voor alle Volkswagen bedrijfswagens. Daarmee heeft u het hele jaar grip en bent u bestand tegen weer en wind. Zonder dat u hoeft te wisselen of opslagkosten betaalt. Verschil moet er zijn.

Bekijk de webshop width="28.109" height="25.861"/>

*U ontvangt een gratis accu indien deze aan vervanging toe is. De gratis accu bij de wintercheck is geldig van 1 december 2019 tot en met 31 januari 2019.

A-Point Bedrijfswagens Hoofddorp

Jacobus Spijkerdreef 4
2132 PZ Hoofddorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Weesp

Nijverheidslaan 5-7
1382 LE Weesp
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Badhoevedorp

Sloterweg 65
1171 CG Badhoevedorp
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Almere

Veluwezoom 17-19
1327 AE Almere
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Lelystad

Schroefstraat 1
8223 EC Lelystad
Nederland

Meer informatie

A-Point Bedrijfswagens Amsterdam

Keienbergweg 119
1101 GG Amsterdam-Zuidoost
Nederland

Meer informatie

A-Point Service Amsterdam West

Kabelweg 100
1014 BC Westpoort Amsterdam
Nederland

Meer informatie