7

Volkswagen Bedrijfswagens winterbanden service

Ga niet met slechte winterbanden de weg op

De winter nadert steeds verder en dat betekent dat de wegen met de koude weersomstandigheden weer gladder en gevaarlijker worden. Bij temperaturen kouder dan 7 graden presteren winterbanden beduidend beter dan zomer- en allseason banden. Natuurlijk wilt u dat uw bedrijfswagen optimaal toegerust is voor winterse omstandigheden. Bekijk de mogelijkheden van de winterbandenservice en vind de service die u nodig heeft om veilig de winter door te komen.

Doe bijtijds een wintercheck

Rijden met goede winterbanden is zeer belangrijk voor uw veiligheid op de weg. Versleten of uitgedroogde winterbanden kunnen immers resulteren in respectievelijk verlies van grip op de weg of een klapband. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden sneller en verbruikt u meer brandstof. Daarom moeten winterbanden in goede conditie zijn. Laat een wintercheck doen als u twijfelt aan uw winterbanden, zodat een gespecialiseerde servicemonteur naar de staat van uw banden kan kijken.

Plan uw wintercheck width="28.109" height="25.861"/>

Prijzen werkzaamheden bandenwissel

Wissel tijdig naar winterbanden

Het is altijd verstandig om op tijd te wisselen van banden voor het seizoen. Door op tijd uw zomerbanden in te wisselen voor winterbanden verzekert u zich van de best mogelijke prestaties op de weg en vertraagt u het slijtageproces. Winterbanden zijn ideaal voor winterse wegen, dankzij hun speciale profiel afwijkende rubber samenstelling. Daarmee voeren ze regenwater sneller af en vergroten ze de grip op het wegdek. Maak nu een afspraak voor een bandenwissel bij een van onze vestigingen en zorg dat u klaar bent voor de winter.

Plan uw bandenwissel width="28.109" height="25.861"/>

Winterbanden in het buitenland

Behalve het feit dat winterbanden belangrijk zijn voor uw veiligheid, zijn ze in een groot deel van Europa verplicht. Houd hier dus rekening mee als u met uw bedrijfswagen geregeld de grens oversteekt en stel het nemen van winterbanden niet uit.

Ontdek de winteraccessoires van Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek alle winteraccessoires in onze webshop width="28.109" height="25.861"/>