Even voorstellen... Ton Steur, onze Volkswagen PRO!

Bij Volkswagen draait alles om technische innovaties. Continu zoeken wij naar technieken en features die het rijden in een Volkswagen veiliger en comfortabeler maken. Om het optimale uit deze systemen en hulpmiddelen te halen, is het van belang dat u weet wat ze kunnen en hoe toe te passen in de praktijk. Speciaal om u hierbij te ondersteunen en adviseren hebben wij een Volkswagen PRO!

Volkswagens zijn uitgerust met vele elektronische hulpmiddelen en hebben diverse moderne systemen die, voor u als bestuurder, de veiligheid en het rijcomfort verhogen. Denk aan Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Park Assist en Car-Net. Ik kan me goed voorstellen dat u hierover vragen heeft, zowel tijdens de oriëntatie op uw nieuwe Volkswagen als na aanschaf ervan.

Vanaf nu kunt u met al uw vragen bij mij terecht! Ik ben, als Volkswagen PRO, een nieuw gezicht binnen A-Point Volkswagen Amsterdam en sta graag voor u klaar. U heeft een nieuwe Volkswagen op het oog en wilt advies over de te nemen technische opties? Of u heeft, na aanschaf van uw Volkswagen, nog vragen over de vele mogelijkheden van uw navigatiesysteem?

Wat uw vragen ook zijn, ik beantwoord ze in heldere, duidelijke taal. Ik laat u bijvoorbeeld zien hoe zaken werken, geef advies over de voor u juiste opties en stel systemen voor u in. Geen vraag of verzoek is mij te veel. U kunt mij op diverse manieren bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Als Volkswagen PRO van A-Point Volkswagen sta ik u graag te woord!

Ton Steur
Volkswagen PRO

Kollenbergweg 11
1101 AR Amsterdam Zuidoost
Telefoon 020 – 430 16 00
tsteur@a-point.nl