7

Altijd mobiel, ook zonder uw Volkswagen

U bent tijdelijk even niet zo mobiel. Dit kan komen door pech onderweg of omdat uw Volkswagen bij ons staat voor onderhoud of reparatie. Wij snappen dat dit vervelend is. Daarom bieden wij de volgende 3 diensten en producten aan op het gebied van mobiliteit:

  1. Volkswagen Mobiliteitsgarantie
  2. Haal- en brengservice
  3. Vervangend vervoer

Zo beperken we de overlast voor u tot een minimum en kan uw dagelijkse leven gewoon doorgaan.

Volkswagen Mobiliteitsgarantie

Met de Volkswagen Mobiliteitsgarantie bent u 24/7 verzekerd van snelle en professionele hulpverlening als u met pech langs de weg staat. Wij repareren uw Volkswagen ter plekke, mocht dit niet binnen 3 uur lukken dan zoeken we naar een andere oplossing. U krijgt in dit geval de kosten voor alternatief vervoer, een vervangende auto of een hotelovernachting vergoed door Volkswagen.

Haal- en brengservice

Als uw Volkswagen bij ons staat voor reparatie of een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat u makkelijk en snel weer thuis of op uw werk komt. U kunt kiezen uit:

  1. Gratis Shuttle Service: brengt u vanaf onze vestiging naar huis of werk en andersom.
  2. Gratis leenfiets: sportief en lekker in de frisse buitenlucht.
  3. Haal- en brengservice: laat uw auto thuis ophalen en weer afzetten.

Meer weten over kosten en voorwaarden? Vraag het ons.

Vervangend vervoer

Wilt u bij onderhoud of reparatie liever zelf de controle houden? Dan regelen wij vervangend vervoer voor u. Dit kan in de vorm van een gratis leenfiets of een leenauto voor een aantrekkelijk tarief. Vragen? Neem contact met ons op.